Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Αυτοκτονία» Παναιτωλικού, «πόλεμος» με Ολυμπιακό Βόλου Την Τετάρτη θα κριθεί η τέταρτη ομάδα που θα παίξει στη Σούπερ Λϊγκα

Ο Παναιτωλικός φλέρταρε για αρκετή ώρα με την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όμως δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμα στο «Καυτανζόγλειο», ηττήθηκε από τον Ηρακλή κι έτσι το εισιτήριο θα το διεκδικήσει επί ίσοις όροις ο Ολυμπιακός Βόλου, που υποδέχεται την  ομάδα του Αγρινίου την Τετάρτη.



Στη Θεσσαλονίκη το σκορ άνοιξε νωρίς για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, που έκανε το 0-1 με τον Σφακιανάκη στο 16ο λεπτό. Ο «Γηραιός» μπορεί να είχε να χάσει κάθε ελπίδα για την προαγωγή, όμως δεν αδιαφόρησε για το παιχνίδι και αφού αρχικά ισοφάρισε με τον Κιρόφσκι στο 67΄, έφτασε στη νίκη με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
«Γκέλα», που όμως δεν πληρώθηκε ακριβά εξαιτίας της ήττας του Παναιτωλικού, έκανε και ο Ολυμπιακός Βόλου, αναδειχθείς ισόπαλος 1-1 με την αδιάφορη συμπολίτισσα Νίκη στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Σολάκη, για να ισοφαρίσει ο Βέρτζος στο 25΄. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία για τη νίκη στο 80΄, όταν το σουτ του Γιενγκά σταμάτησε στο δοκάρι του Βούρα.
Πλέον, ύστερα από πέντε αγώνες ο Παναιτωλικός έχει 11 βαθμούς και ο Ολυμπιακός Βόλου 9 (Ηρακλής 7, Νίκη Βόλου 3). Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλοί χρειάζονται μόνο νίκη για την άνοδο, ενώ η ομάδα του Αγρινίου ευνοείται τόσο στη νίκη όσο και στην ισοπαλία.
naftemporiki.gr