Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Διαμαντίδης και Αλβέρτης στο Μεσολόγγι

Στο Μεσσολόγι βρέθηκαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης από την Παρασκευή το απόγευμα για να παραστούν στην εκδήλωση “γιορτή του μπάσκετ” που διοργάνωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης.


Οι δύο μπασκετμπολίστες ξαναγήθηκαν στο Μεσολόγγι και έφαγαν σε γνωστό μαγαζί της πόλης μαζί με την διοίκηση του Χαρίλαου τραβώντας, όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων.
Η “γιορτή του μπάσκετ” ξεκίνησε στις 9:30 περίπου το πρωί του Σαββάτου (22 Ιουνίου) με διαγωνισμό βολών, τριπόντων και δεξιότητας, όπου υμμετείχαν περισσότερα από 120 παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 6 έως 18 ετών.
Δύο ώρες μετά την εκκίνηση της εκδήλωσης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μπήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μεσολογγίου και γνώρισαν την αποθέωση από 300 περίπου φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο Κλειστό.
Οι δύο μπασκετμπολίστες αφού υπέγραψαν αυτόγραφα, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό μπάσκετ και φωτογραφήθηκαν με πολλούς μικρούς φίλους του μπάσκετ και του Παναθηναϊκού.
diamantidis-autografaΛίγο μετά την βράβευσή του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε ότι: “Η χώρα και ειδικά η επαρχία έχει ανάγκη από τέτοιου είδους προσπάθειες και εκδηλώσεις. Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή και για την φιλοξενία”.
Τα ίδια είπε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος πρόσθεσε για τους μικρούς μπασκετμπολίστες: “Πολύ καλός ο αθλητισμός, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα μαθήματά μας”.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Χαρίλαου, Δημήτρης Ρεπάσος τόνισε ότι: “Η διοργάνωση αυτή γίνεται κάθε χρόνο, αλλά για πρώτη φορά αποφασίστηκε να έρθουν κάποια ονόματα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική και θερμή. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση, αλλά και τα δύο παιδιά (σ.σ. Διαμαντίδη και Αλβέρτη) που μας τίμησαν με την παρουσία τους”.
http://

allsportsagrinio.gr/