Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι άρχισαν ήδη οι εγγραφές στην Ακαδημία κολύμβησης-υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας.
Πρόκειται να λειτουργήσουν ξεχωριστά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για μικρά παιδιά καθώς και προαγωνιστικά τμήματα κολύμβησης-υδατοσφαίρισης.




Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από 20 Ιουνίου στην πισίνα του «PLAZA» υπό την παρουσία και επίβλεψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με μεγάλη προπονητική εμπειρία στο αντικείμενο αυτό και με παρουσία Διπλωματούχου Ναυαγοσώστη.

Τα τμήματα waterpolo και Κολύμβησης του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου, δημιουργήθηκαν πέρυσι και έγιναν επίσημα μέλη της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά στην αγαπημένη τους πόλη και αποτελούνται από τους πρώην Πολίστες Κολυμβητές του Ν.Ο.Μ. τους αθλητές εκείνους που ανδρώθηκαν στα νερά του λιμανιού μας και έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία του Μεσολογγίτικου Ναυταθλητισμού.

Ελάτε λοιπόν κοντά μας να μάθετε τα μυστικά της κολύμβησης και του waterpolo και να συνεχίσετε την μεγάλη μας ιστορία στον χώρο του Ναυταθλητισμού.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ως προς το οικονομικό μέρος, θα είναι μια πολύ μικρή και τυπική, οικονομική συνεισφορά για τις υπηρεσίες των προπονητών που θα απασχοληθούν και μόνο για τα τμήματα εκμάθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες (Ηλικίες – ώρες - εξοπλισμό κ.λ.π.) μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ , Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας  - 6944141017.

ΔΑΒΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Προπονήτρια Κολύμβησης – 6977083274.

ΠΡΕΜΕΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Ναυαγοσώστης.- 6945543395.

Ακόμη, οι προπονήσεις της ήδη υπάρχουσας αγωνιστικής ομάδας θα γίνονται στο θαλάσσιο χώρο στο δασάκι του Λιμανιού.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του «PLAZA» κ. Κοντογιώργο Νικόλαο, πολίστα και μέλος του Γ.Ο.Μ. για την δωρεάν παραχώρηση της πισίνας και για την προσφορά του στον αθλητικό εξοπλισμό των παιδικών τμημάτων.

ΤΜΗΜΑ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ