Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μέχρι και από Κύπρο πήγαν για δοκιμή στον Ατρόμητο,και ενας νεαρός παίκτης απο την πόλη μας μεταξύ αυτών....

Η προσέλευση ποδοσφαιριστών ηλικίας από 9 ως 17 ετών στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του Ατρόμητου - προκειμένου να αξιολογηθούν- ήταν εντυπωσιακή, όσον αφορά στον αριθμό, αλλά και τα μέρη από τα οποία κατάγονται.





Περίπου 300 παιδιά ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου (και οι γονείς τους) και δοκιμάστηκαν από το προπονητικό επιτελείο. Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να κερδίσουν μία θέση στα τμήματα υποδομής του «αστεριού», καθώς η άρτια οργάνωση, η πρόοδος, η ανάδειξη ταλέντων και η προοπτική για την πρώτη ομάδα είναι πράγματα γνωστά ανά τη χώρα .

Να αναφέρουμε πως υπήρξαν και δύο παιδιά που έφτασαν από την Κύπρο (!). Επίσης, αξιολογήθηκαν πιτσιρικάδες από Κομοτηνή, Πτολεμαΐδα, Ρόδο, Κιλκίς, Πρέβεζα, Σκύρο, Χίο, Σέρρες, Εύβοια, Αρτα, Πύργο, Καλαμάτα, Μεσολόγγι και από όποιο άλλο μέρος μπορείτε να φανταστείτε. Μάλιστα, δύο ταλέντα ήρθαν από την Κάρπαθο και μάλιστα παρακολούθησαν και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έξι παιδιά που προέρχονται από ακαδημία στη Ζάκυνθο έκαναν την εμφάνιση τους στις εγκαταστάσεις με βανάκι.
atromitistas.gr