Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κρίμα…

Ο Παναιτωλικός έχασε μια τεράστια ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον Βόλο αφού το τελικό αποτέλεσμα μόνο άδικο μπορεί να χαρακτηρίσει. Τα καναρίνια από το 13 λεπτό κρατούσαν στα χέρια τους μια μεγάλη νίκη αλλά τελικά ο Βέρτζος στο 83’ τιμώρησε τα καναρίνια και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.




Οι παίκτες του Παναιτωλικού αλλά και ο ίδιος ο Μάκης Χάβος πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε πριν ακόμη ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού. Χαρακτηριστική είναι η φάση του γκολ που από κόρνερ και μάλιστα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Βέρτζος σηκώθηκε αφύλακτος και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Κρίμα γιατί η εξαιρετική εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε και από το μεγάλο διπλό.

Με την νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στον Ηρακλή τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την πρώτη θέση.

Συγκλονιστικοί για τον Παναιτωλικού Τζούνιορ και Καμαρά.

Στο Πανθεσσαλικό βρέθηκαν και 50 φίλοι του Παναιτωλικού.

Το παιχνίδι:

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε τις προθέσεις του. Ο Ανρί Καμαρά έδειχνε μια ταχύτητα πάνω από τους αμυντικούς της Νίκης και από τα πρώτα λεπτά δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Στο 3’ ο Ανρί είχε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με το δυνατό σουτ που επεχείρησε να διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Νίκης. Λίγα λεπτά αργότερα στο 9’ πάλι με ατομική ενέργεια του Καμαρά ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι. Ο Ανρί βρήκε τον Μπακάκη και αυτός από την μικρή περιοχή με βολίδα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η τρίτη ευκαιρία του Παναιτωλικού δεν άργησε να έρθει και αυτή την φορά ήταν και φαρμακερή. Ο Ιωάννου βρήκε τον Καμαρά και αυτός αφού πέρασε τον τερματοφύλακα της Νίκης δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι κυανοκίτρινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκαν μια φορά και αυτή από λάθος του Ιωάννου. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού άφησε την μπάλα και ο Παππάς το εκμεταλλεύτηκε και βρέθηκε απέναντι από τον Τακιδη, με το πλάσε του τελευταίου να περνά ελάχιστα αουτ. Τα καναρίνια στην συνέχεια κυκλοφορούσαν πολύ ωραία την μπάλα και έβγαιναν στην αντεπίθεση δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε και κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η καλή αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού όμως δεν άφηνε διαδρόμους στους παίκτες της Νίκης και έτσι ο Παναιτωλικός κρατούσε εύκολα το αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά όμως τα καναρίνια πίστεψαν ότι το παιχνίδι εχει τελειώσει, με αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου να ισοφαρίσει. Ο Βέρτζος αφύλακτος από την μικρή περιοχή μετά από κόρνερ ισοφάρισε και έφερε την απογοήτευση στον Παναιτωλικό. Στα επόμενα λεπτά του παιχνιδιού τα καναρίνια προσπάθησαν να επιτεθούν αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Από την μια τα δυνατά σουτ του Τζούνιορ περνούσαν αουτ και από την άλλη ο Κουτσοσπύρος έκανε συνέχεια επιθετικά φάουλ. Κάπως έτσι το παιχνίδι πήγε στο τέλος με τον 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

 Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής (46' Πουρτουλίδης), Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Παππάς (68' Τάντιτς), Κυριάκος, Φλίγκος (46' Λαλίν).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Μελισσάς, Κούσας, Ιωάννου, Τζούνιορ, Μουμίν, Μπακάκης (79' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Μπελόν (90+2' Ιορδανίδης), Καμαρά.

ΔΙΑΙΗΤΗΣ: Καραντώνης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος, Λαφαντζής (Πιερίας)
panaitolikos1926.gr