Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η συμβουλή του Δέλλα στον Φούντα

 Ο Ταξιάρχης Φούντας αποτελεί ενδεχομένως το πιο μεγάλο στοίχημα του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ που θέλει να κρατήσει στην ΑΕΚ.



                   Ο νεαρός επιθετικός έκανε φέτος ένα γεμάτο πρωτάθλημα και η προοπτική της ΑΕΚ στην Football League 2 τον τρομάζει αρκετά.

Προ ημερών ο Φούντας συναντήθηκε με τον Δέλλα και είχαν μια σύντομη αλλά ουσιαστική κουβέντα για το μέλλον του πρώτου. Ο «Κολοσσός» φρόντισε να πει την συμβουλή του στον 17χρονο ποδοσφαιριστή και να τον προτρέψει να μην βιαστεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Φούντας άκουσε τον Δέλλα να του λέει ότι το να παραμείνει στην ΑΕΚ θα του δώσει πολλά εφόδια για την συνέχεια της καριέρας του η οποία είναι μόλις στην αρχή. Ο «Τράι» έδωσε στον μικρό να καταλάβει ότι στη νέα ΑΕΚ θα έχει ηγετικό ρόλο και από αυτό θα βγει κερδισμένος σε εμπειρίες και θα φτιάξει ακόμα περισσότερο το προφίλ του.

Ο νεαρός επιθετικός παραμένει διστακτικός και θα προσπαθήσει να πάρει λίγο χρόνο ακόμα αφού βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου. Πιθανότατα θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις του Φούντα με τον Δέλλα και δεν αποκλείεται να του ζητηθεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι ακόμα και με τον Μελισσανίδη. Και τότε εκεί τα δεδομένα είναι πάρα πολύ πιθανό να αλλάξουν. Πάντως, αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Φούντα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, αφού η πρόκληση του εξωτερικού είναι ισχυρή.
aekvoice.gr