Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χρόνια τώρα την Μ.Παρασκευή στο Ευηνοχώρι γίνεται ο αγώνας μεταξύ ΄΄Ψηλών -Κοντών΄΄

Οπως κάθε χρόνο την Μ.Παρασκευή στο Ευηνοχώρι γίνεται ο ΄΄κλασικός αγώνας ΄΄ μεταξύ Ψηλών-Κοντών.

                                                                                                                                                                Τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Κώστα Ξηρού.
Στον φετινό αγώνα η ομάδα των Ψηλών ενισχύθηκε με τον βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή και νύν προπονητή της ΑΕΚ Τραιανό Δέλλα.

Με την μεγαλύτερη συμμετοχή ποδοσφαιριστών στην εντεκάχρονη ιστορία του διεξήχθη ο καθιερωμένος αγώνας της Μ. Παρασκευής ψηλοί – κοντοί που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος “Η Αρχαία Καλυδώνα”.

Έγιναν δυο αναμετρήσεις και στην πρώτη αγωνίστηκαν οι βετεράνοι που παρ΄ ολη την αποχή και ηλικία τους ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στο γήπεδο.

Νικητές αναδείχθηκαν οι κοντοί με σκορ 3 – 2 τα γκόλ από τους κοντούς έβαλαν Κοντός Αθ. (10΄, 28΄) και Γονής Δ. (20΄) ενώ για τους ψηλούς σκόραρε ο Τραιανός Δέλλας (12΄, 18΄).

Στηνσυνέχεια αγωνίστηκαν οι νεώτεροι που πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα με πολλά γκόλ, και σε αυτό τον αγώνα οι κοντοί επικράτησαν των ψηλών με το αγγλικό σκορ 6 – 4 κατακτώντας και το κύπελλο που έχει θεσπίσει ο σύλλογος.

Για τους νικητές σκόραραν οι : Πιστιόλης Κ. (5΄, 33΄, 50΄) , Τριώτης Β. (8΄, 52΄) και Τσιμιτσέλης Π. (40΄) ενώ για τους ηττημένους οι : Λαναράς Β. (42΄, 58΄) και Τσακανίκας Ν. (47΄, 55΄).

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζαρκάδας Σπύρος ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή και την στήριξή τους στην εκδήλωση και τόνισε την ιδιαίτερη τιμή για όλους η παρουσία του «κολοσσού» της εθνικής μας ομάδας Τραιανού Δέλλα που έδειξε και με αυτό τον τρόπο την αγάπη για το χωριό μας στο οποίο πέρασε τις γιορτές του Πάσχα.

Με την προαιρετική συμμετοχή φιλάθλων και ποδοσφαιριστών ένας μικρός κουμπαράς συγκεντρώθηκε και ο σύλλογος”Η Αρχαία Καλυδώνα” θα τον καταθέσει υπέρ του εξωκκλησιού του Αη Γιάννη.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία…






 evinochori-kalidona.gr


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IFf-up-3Srw