Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στον Αστακό οι ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης...


Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδα των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης και αντίστοιχη ομάδα του Αστακού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη του Πάσχα.

Η ατμόσφαιρα ήταν φιλική αφού είναι πολύ καλές οι σχέσεις των 2 σωματείων.
Ο όμιλος του Ναυτικού Αθλητικού ομίλου Αστακού ανέλαβε την φιλοξενία, που κατά γενική ομολογία ήταν καταπληκτική.
Από την στιγμή που έφθασε η αποστολή της ομάδας συνοδευόμενη από τους προπονητές Γιάννη Ρούμπη και Κώστα Σαλαπάτα, τον φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Τετώρο και αρκετούς γονείς, οι άνθρωποι του ομίλου ήταν κοντά στους Τριπολιτσιώτες.
Πριν από την έναρξη του αγώνα, ακούστηκαν τα ονόματα όλων όσοι συμμετείχαν, στο ημίχρονο υπήρχαν χορευτικά από νεαρές χορεύτριες και στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά και το κύπελλο στην ομάδα του Αστέρα που νίκησε 2-1.
Για την ιστορία να πούμε ότι προηγήθηκε ο Αστέρας στο πρώτο μέρος  με κεφαλιά του Δημ. Παπαγεωργίου, μετά από σέντρα του Νάτση, ισοφάρισε στην επανάληψη με απευθείας φάουλ για τους γηπεδούχους ο Θεοδ. Δημητρίου και ο Καραμήτος έκανε το 2-1, μετά από μπαλιά-τρύπα του Μπαλάση.

Για την ομάδα του Αστακού έπαιξαν οι:
Ρηγάλος, Ντίνος Νικ., Κουγγέλης, Μανωλίτσης, Κοτσίνης, Κουτσολάμπρος, Ντίνος Αθ., Σπυρόπουλος, Γεωργαλής, Ζαρκαδούλας, Καρανίκας, Θ. Δημητρίου, Θ. Λιβάνης, Τσάκαλης, Γ. Λιβάνης, Σκουτέρης, Μπάρι, Γ. Κουτσολάμπρος, Καρελάκης, Λίτσι, Β. Λιβάνης, Μέντης.
Προπονητής  ο Γεράσιμος Μπότσιος

Για τον Αστέρα έπαιξαν οι:
Νικολίτσας, Τσέκος, Νάτσης, Ι. Παπαγεωργίου, Γκίτζιας, Μπαλάσης, Φατούρος, Καραμήτος, Τσιώλης, Γκρόσιος, Δ. Παπαγεωργίου, Θεοδωράκης, Τερεζίου, Τζαβάρας, Ρεντούλης, Φούφας, Ρούτσης.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κατσής Μιχ.
Γιατρός του αγώνα ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης

arcadia-sports.gr