Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ...Οι πανηγυρισμοί έχουν κοπάσει όμως και άπαντες στρέφονται στο μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. ...

 Μετά την επίτευξη του στόχου που ήταν η άνοδος στην Β΄Κατηγορία ο Αλικυρναικός ασχολείται με την επόμενη ημέρα που είναι η ενίσχυση της ομάδας.



Ηδη ο προπονητής της ομάδας Βύρων Παναγιωτόπουλος έχει βγάλει το  μεταγραφικό  πλάνο  στο πού θέλει ενίσχυση η ομάδα.Απο τους πρώτους στην μεταγραφική λίστα είναι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Χασιώτης Σωτήρης που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Δόξα Αιτωλικού.
Ο νεαρός Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής εθεάθη σε πολλους αγώνες στο γήπεδο του Αγ. Θώμα [διακρίνεται στην κάτω φωτογραφία με την πράσινη μπλούζα],να παρακολουθεί αγώνες του Αλικυρναικού. Εκτός του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλους ποδοσφαιριστές απο την περιοχή Μεσολογγίου.
Κάθε μεταγραφική περίοδο όλες οι ομάδες έχουν ένα και μοναδικό στόχο: Την άνοδο της ποιότητας της ομάδας σε τέτοιο βαθμό που θα είναι σε θέση να επιτευχθούν οι στόχοι της.