Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Football League Νέων: Πρωταθλητής ο Πανσερραϊκός (video)


ΝΕΟΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ – ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 1 – 0
Η ομάδα Νέων Πανσερραϊκού κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη του Παναιτωλικού και κατακτά το πρωτάθλημα Νέων για τρίτη φορά στην ιστορία της.


Χρυσός σκόρερ ο Δημήτρης Μπονέρης στο 47΄. Τα «λιονταράκια» του Σάκη Αναστασιάδη χάρισαν μια μεγάλη επιτυχία στην ομάδα.
"Στο σπίτι της" έχει πάρει η ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού το κύπελλο του πρωταθλητή Νέων της Football League, καθώς τα "λιονταράκια" του Σάκη Αναστασιάδη, ξέροντας πια τον τρόπο, κέρδισαν με 1-0 τον Παναιτωλικό χάρη στο γκολ του Μπονέρη (46') στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης και πανηγύρισαν την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση, τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τέταρτη συνολικά από την στιγμή της δημιουργίας της ομάδας την σαιζόν 2006-07.
Μόλις στο 3ο λεπτό το πρώτο σουτ έγινε από τους παίκτες του Πανσερραϊκού με τον Μπονέρη, ο γκολκίπερ Τηλέμαχος μπλόκαρε.
Πέντε λεπτά αργότερα έγινε ένα σουτ από τον Κασμερίδη η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 20ο λεπτό πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό με το σουτ από τον Ζαρκάδη ο Μπίμπης μαζεύει την μπάλα. Στο 24ο λεπτό ο Κούτλας μετά από μια περιπετειώδη φάση θα κάνει το σουτ η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 35ο λεπτό ο Κούτλας θα βρει τον Τσιμίκα το σουτ περνάει από την εστία του Τηλέμαχου άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Μύγας θα κάνει το σουτ η μπάλα πηγαίνει στον Τσιντσάρη και μετά στον Μπίμπη.
Στο 45ο λεπτό ο Μπονέρης έδωσε για τον Δαγκούλη, το σουτ που έγινε η μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη μόλις στο πρώτο λεπτό ο Δαγκούλης έδωσε για τον Δημήτρη Μπονέρη αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό, ανοίγοντας το σκορ.
Στο 51ο λεπτό σουτ από τον Δαγκούλη η μπάλα άουτ. Στο 59ο λεπτό σουτ από τον Ανδριτσόπουλο για τον Παναιτωλικό μέσα από την περιοχή, ο Μπίμπης μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Δύο λεπτά μετά νέα ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη ο Κασμερίδης διώχνει σωτήρια την μπάλα.
Στο 70ο λεπτό του αγώνα σουτ από τον Μπονέρη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 81ο λεπτό ο Ανδριτσόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπίμπης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 88ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους Αγρινιώτης ο Σιώρας μπήκε μέσα στην περιοχή το σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 94ο λεπτό σουτ του Ζαρκάδη η μπάλα άουτ.
60 περίπου φίλαθλοι του Πανσερραϊκού, κυρίως γονείς υποστήριξαν την ομάδα στον τελικό.
Στο γήπεδο βρέθηκαν από πλευράς διοίκησης ο Γενικός Δ/ντής της ΠΑΕ Βασίλης Χρυσανθίδης, με το μέλος του δ.σ Θάνο Αραμπατζή.
Μαζί ο πρόεδρος της F/L Σπύρος Καλογιάννης, ο πρόεδρος του πρωταθλήματος Νίκος Σαλευρής και ο πρόεδρος Παναιτωλικού.
Η ομάδα Νέων επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι η πηγή των Σερραϊκών ταλέντων είναι αστείρευτη και ότι η δουλειά που γίνεται, παρά τις αντίξοες συνθήκες, είναι δίχως αμφιβολία εξαιρετική, σήκωσε... δια χειρός του αρχηγού, Γιώργου Μπίμπη, ακόμη ένα τρόπαιο στον Αθηναϊκό ουρανό και αποθεώθηκε από τους 60 περίπου φιλάθλους, οργανωμένους και μη που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα, να ανεμίζουν κασκόλ και να στέλνουν μήνυμα... "έτσι ονειρευόμαστε τον Πανσερραϊκό".
Με αρκετά μικρό μέσο όρο ηλικίας, σε σχέση και με την ομάδα του Παναιτωλικού, με τρεις επαγγελματίες που αγωνιζόταν έτσι και αλλιώς με την ομάδα όλη την χρονιά, τα "λιονταράκια" όντας...αρκούντως ανώτερα του αντιπάλου τους κατάφεραν να τελειώσουν την σαιζόν με τον πλέον ιδανικό τρόπο, κάνοντας για ακόμη μία φορά υπερήφανο τον Πέτρο Θεοδωρίδη που παρακολουθούσε "από ψηλά".
Την κυκλοφορία ο Παναιτωλικός, τις ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός
Όσον αφορά τον αγώνα, διέφερε αρκετά από τον περσινό κόντρα στην Παναχαϊκή, καθώς ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε πολύ πιο δυνατός.
Σε ένα κλειστό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός έπαιξε έξυπνα, είχε καλή αμυντική λειτουργία, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση και κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ όταν χρειάστηκε είχε και την τύχη με το μέρος του.
Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Αγρινιού είχε την κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να έχει ουσία στο παιχνίδι της, ενώ ο Πανσερραϊκός περίμενε στο μισό γήπεδο, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να χτυπήσει στην κόντρα. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν και οι τρεις σπουδαιότερες ευκαιρίες με τους Κούτλα, Κ. Τσιμίκας και Δαγκούλη στο πρώτο μέρος.
Το γκολ ήρθε με το ξεκίνημα το δευτέρου με τον Δημήτρη Μπονέρη να σκοράρει για 6η φορά φέτος εκμεταλλευόμενος μια εξαιρετική ασίστ του Δαγκούλη.
Από εκεί και πέρα οι "κόκκινοι" κλείστηκαν, έδωσαν το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να πιέσει ακόμη περισσότερο, να δημιουργήσει πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ανδριτσόπουλο και Σιώρο, ωστόσο η κατάληξη τους απογοήτευσε τους φίλους του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στο γήπεδο και ικανοποίησε αυτούς του Πανσερραϊκού.
Παρόντες στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, που παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα και εν συνεχεία έκανε τις απονομές μαζί και με τον πρόεδρο του Πρωταθλήματος των Νέων και πρόεδρο της Καλλιθέας, Νίκο Σαλευρή.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού είχε τάξει πριμ 1.000 ευρώ για την κατάκτηση του τροπαίου στους παίκτες, ενώ η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για να ευχαριστήσει τους γονείς και τους παίκτες για τα όσα προσέφεραν την φετινή χρονιά θα παραθέσει γεύμα το βράδυ της Κυριακής.

ΝΕΟΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ: (Σ,Αναστασιάδης) Μπίμπης, Τσιντσάρης (75’ Καρακούτης), Μπονέρης, Καψάλης, Αμπαδίνης, Κασμερίδης, Δαγκούλης, Ζυγκερίδης (82’ Γρούλιος), Αγγελίδης, Κούτλας, Τσιμίκας (66’ Ζάγκας).
ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Γ.Νταλακούρας) Τηλέμαχος, Μπινιχάκης, Καραλής (69’ Σιώρας), Τζιντζής, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδριτσόπουλος, Μύγας (78’ Βασιλάρης), Μεταξούλης, Μήλιος (82’ Κολοκοτρώνης), Ζαρκάδης.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιμίκας, Καραλής, Τζιντζής, Μύγας.

27/4/2013
 acadimies.gr