Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με τρία εκατ. λίρες κοστολογήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι ο Φούντας!


Αν και η αγωνιστική πορεία της ΑΕΚ ήταν απογοητευτική, αρκετά παιδιά μπόρεσαν να δείξουν πτυχές του ταλέντου τους. Με πρώτο και καλύτερο τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος καθιερώθηκε ως βασικός και αναντικατάστατος στην Ενωση και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Κινόντας το ενδιαφέρον μέχρι και της μεγάλης Μάντσεστερ Σίτι, που δεν έδειξε διόλου αδιάφορη για την περίπτωση απόκτησης του. Στις αρχικές διερευνητικές επαφές που υπήρξαν μάλιστα, έδειξαν διατεθειμένοι να κοστολογήσουν τον 18χρονο παίκτη με ποσό που μπορεί να φτάσει τα τρία εκατ. λίρες!

Το “προξενιό” για τον Φούντα υπήρξε μέσω  στενών συνεργατών του τεχνικού των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι. Αναπτύχθηκε δίαυλος επικοινωνίας και στάλθηκαν dvd με αγώνες του Φούντα. Τα προσόντα του μόνο αδιάφορα δεν άφησαν τους Αγγλους, οι οποίοι ρώτησαν για το ποσό με το οποίο παραχωρείται. Η αρχική διερευνητική επαφή έδειξε πως το ποσό που μπορούσε να διαθέσει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Φούντα μπορούσε να φτάσει τα 3 εκατ. λίρες.
Βέβαια, ο Φούντας δεν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Η λογική ήταν να αποκτηθεί και στη συνέχεια να δουλευτεί σε διάφορες ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται η περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας, εντός Βρετανίας ή και σε άλλες χώρες. Σε αυτό το πλαίσιο θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να υπήρχε προωθητική κίνηση μέσω διαδικασίας δοκιμής, ώστε ο Μαντσίνι και οι τεχνικοί υπεύθυνοι των Αγγλων να έχει ολοκληρωμένη άποψη.
Μέσω Σέρβου ατζέντη στάλθηκε σήμερα (29/4) φαξ στην ΑΕΚ με το οποίο ζητείται η δοκιμή, αλλά είναι εύλογο πως στη φάση που βρίσκεται η ΠΑΕ δεν μπορούσε να γίνει καμία τέτοια διαδικασία. Με την ΑΕΚ σε φάση αλλαγών, παραπέμφθηκε κάθε συζήτηση για την 15η Μαΐου, όταν η εταιρεία θα έχει αλλάξει σελίδα μετά την Γενική Συνέλευση που θα έχει γίνει την προηγούμενη μέρα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

aek-fans21.blogspot.gr/