Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ούτε ο θεός δεν σταματά αυτόν τον Παναιτωλικό!


Αυτός ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να χάσει και το απέδειξε ακόμη μια φορά νικώντας εύκολα την Δόξα Δράμα με 2-0. Μπορεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση να χαρακτηριζόταν από πολλούς ως καταραμένη( λόγο της παράδοσης) αλλά το τρένο του Μάκη Χάβου δεν κάνει στάση.


Τα καναρινιά ήταν πολύ καλύτερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και το γρήγορο γκολ του Μπόγιοβιτς (στο 23 δευτερόλεπτο) έκανε την συγκεκριμένη αναμέτρηση πιο εύκολη. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 55 λεπτό με ιδανικό πλασέ του Σίσιτς.

Οι κυανοκίτρινοι είχαν κι’ άλλες ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα γκολ, με το 2-0 να μοιάζει φτωχό σε σχέση με την εικόνα του αγώνα.

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κλουβί από τους Warriors και Guerreros που παρόλο την βροχή δεν σταμάτησαν να τραγουδούν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι





Σε ένα πολύ καλό Α’ ημίχρονο, ο Παναιτωλικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μπόγιοβιτς μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκόλια. Αυτό μάλιστα είναι και το πιο γρήγορο γκολ φέτος στο πρωτάθλημα της football league, μόλις στα 23 δευτερόλεπτα. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου συνέχισαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν σειρά ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο. Η Δόξα δεν δημιούργησε τη παραμικρή ευκαιρία και ο επιθετικός μονόλογος του Παναιτωλικού συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, που μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχε έπαιζε χωρίς άγχος και πιο απελευθερωμένα. Η Δόξα μπορούμε να πούμε πως ήταν και τυχερή που θα μπορούσε να είχε δεχτεί περισσότερα τέρματα σε αυτό το ημίχρονο.



Με την έναρξη του B'ημιχρόνου ο Παναιτωλικός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Σίσιτς στο 55’ με κοντινό πλασέ, που ουσιαστικά τέλειωσε και το ματς, καθώς οι παίκτες της Δράμας δεν φαινόταν να πιστεύουν στην ανατροπή και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Μετά το 2-0 οι παίκτες του Χάβου πάντως κατέβασαν ταχύτητα και έκαναν σωστή διαχείριση στο υπέρ τους σκορ, μιας και ο αγωνιστικός χώρος από τη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα είχε βαρύνει αρκετά, αλλά και το πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εθνικό Γαζώρου που υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του Χάβου.


Πως έπαιξε:


Με διάταξη 4-3-2-1 παρέταξε την ομάδα ο Μάκης Χάβος στην σημερινή αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας.

Ο Στεφανάκος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια ,ο Κούσας μαζί με τον Μελισσά στο κέντρο της άμυνας ,με τους Μπακάκη στα δεξιά και Γκόλια στα αριστερά να ολοκληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Στον χώρο του κέντρου βρισκόταν οι Τζούνιορ και Σφακιανάκης ως αμυντικά χαφ . Σίσιτς και Καμαρά στο αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα , με τον Μπελόν να βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Μπόγιοβιτς.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού,ο Αραμπατζής πήρε την θέση του τραυματία Μπακάκη,ο Φαβάλι στην θέση του Καμαρά και ο Μουμίν σε αυτή του Σφακιανάκη,με την διάταξη να μην αλλάζει.


Ενδεκάδες:




Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης (18' λ.τ Αραμπατζής), Μελισσάς, Κούσας, Γκόλιας, Σφακιανάκης (76' Μουμίν), Τζούνιορ, Μπελόν, Μπόγιοβιτς, Σίσιτς, Καμαρά (62' Φαβάλι).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ξενοδόχοφ, Μκριτσιάν, Καμινιώτης (79' Αμανατίδης), Ιντζόγλου, Τότο (66' Χιντασέλι), Κοντεών, Μπουτζίκος, Στόικος (8' Μπαλής), Κάσσος, Ροντρίγκο, Μιλένκοβιτς.




ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Απτόσογλου (Αθηνών)
panaitolikos1926.gr