Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τριάρα ανόδου στην Φυλή


Ο Παναιτωλικός παρόλο τις πολλές απουσίες κατάφερε να πετύχει σήμερα μια μεγάλη νίκη με 1-3 στην Φυλή και να κάνει ένα τεράστιο βήμα για την άνοδο.



Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν καλή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπακάκη που οργίαζε μέσα στο γήπεδο πέτυχε το μεγάλο διπλό.

Με την παρουσία πάνω από 1000 Αγρινιώτες, το γήπεδο της Φύλης θύμιζε το κλουβί, αφού όσοι βρεθήκαν σήμερα εκεί, βοήθησαν τα καναρίνια να πετύχουν την σπουδαία νίκη.

Στο 5’ ο Μπόγιοβιτς δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Φαβάλι. Ο Θρασύβουλος απάντησε με το εκπληκτικό γκολ του Βασιλείου στο 30’ και άγχωσε τους Αγρινιώτες. Τα καναρίνια όμως δεν άργησαν να απαντήσουν και 8 λεπτά αργότερα ο Κούσας από κοντά έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 64’ όταν ο Μπόγιοβιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (για σήμερα), μετά από εκπληκτική ενέργεια του Μπακάκη.

Πλέον τα καναρίνια είναι σταθερά στην 3η θέση, πλησιάζοντας μάλιστα και την κορυφή.

Πως έπαιξε:

Ο Μάκης Χαβος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα γι’ αυτό και παρέταξε κάπως διαφορετικά τον Παναιτωλικό. Ο Στεφανάκος ήταν κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ήταν ο Δάρλας και δεξί ο Κούσας. Στο κέντρο της άμυνας έπαιζαν Μελισσάς και Ιωάννου. Δυο αμυντικά χαφ ήταν ο Μουμίν με τον Μπακάκη και μπροστά τους είχαν τον Φαβάλι. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Καμαρά και αριστερό ο Ιορδανίδης. Μόνος στην κορυφή ήταν ο Μπόγιοβιτς.

Θρασύβουλος (Β. Βούζας): Μαρούλης, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος (68′ Κακλαμάνος), Σερέπας (77′ Γεωργιάδης), Πλαβούκος, Προβατίδης, Μπακάλης, Σκόνδρας (46′ Πάνος).

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Δάρλας (52′ Γκόλιας), Μπακάκης, Μουμίν (87′ Σμίλτος), Φαβάλι, Καμαρά (67′ Μύγας), Ιορδανίδης, Μπόγιοβιτς.
panaitolikos1926.gr