Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ......Dum spiro spero...

 ΛΥΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-0-3..
Μετά απο θαυμάσια εμφάνιση ο ΓΟΜ επικράτησε μέσα στην Ναύπακτο επι του Α.Ο.Λυγιάς με 3-0 και διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στους αγώνες κατάταξης.Η Μεσολογγίτικη ομάδα υποχρέωσε στην 1η εντός έδρας ήττα την γηπεδούχο ομάδα και ήταν κατά  γενική ομολογία  η καλύτερη ομάδα που πέρασε απο την Ναύπακτο.
Απο την αρχή έδειξε ο ΓΟΜ τις διαθέσεις του και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο.
Στο 3΄ωραία προσπάθεια και σούτ του Πιστιόλη Κ. φεύγει λίγο άουτ.
Στο 10΄καταπληκτική ασίστ του Μάλι Μαρ. στον Αχτύπη που απο θέση τετ-α-τέτ σουτάρει άτσαλα άουτ.
Στο 14΄σε φάση διαρκείας οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι εντός της περιοχής του Λιανού αλλά ο διαιτητής δείχνει ΄΄παίζετε΄΄
Στο 17΄σούτ του Ζαμπάρα φεύγει άουτ.
Στο 18΄νέα θαυμάσια ασίστ του 15χρονου Μάλι Μ. και ο Αχτύπης στο 2ο τετ-α-τετ νικήθηκε απο τον Δούρο που απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του σε κόρνερ.
Στο 21΄εντυπωσιακή προσπάθεια και σούτ του Πιστιόλη αποκρούει σε κόρνερ ο Δούρος ,το εκτελεί ο Λιάπης και ο Πιστιόλης στην 3η του μονομαχία με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με γυριστή κεφαλιά πετυχαίνει ενα υπέροχο γκόλ και ανοίγει το σκόρ σε 0-1.
Στο 30΄ο Πιστιόλης αφού στόπαρε εντυπωσιακά μακρινή μπαλιά του Δερβίση απο κοντά αστοχει για το 0-2.
Στο 35΄σε φάουλ του Ραυτόπουλου και καρφωτή κεφαλιά του Ρετσίνα ο Αναστόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ
Στο 36 η φάση του αγώνα ....σε κόρνερ του Λιάπη κεφαλιά του προωθημένου Ζέρβα αποκρούει επι της γραμμής ο Ραυτόπουλος με κεφαλιά νέα κεφαλιά του Αχτύπη και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δούρος
Στο 40΄σε ωραία επιθετική ανάπτυξη των παικτών του ΓΟΜ ο Διαμαντόπουλος Χ. τελικός παραλήπτης της μπάλας με πλασέ έξω απο την περιοχή στέλνει την μπάλα δίπλα απο το δοκάρι.
Στο 45΄ο Αχτύπης Κ. βρέθηκε για 3η φορά σε θέση τετ-α-τετ αλλά και πάλι νικήθηκε απο τον Δούρο που απέκρουσε το γυριστό σούτ σε κόρνερ.
Στο 47΄ο 15χρονος Διαμαντόπουλος Χ. έξω απο την περιοχή του Δούρου εξαπολύει δυνατό σούτ και αφού αλλάζει λίγο πορεία σε αμυντικό καταλήγει γκόλ και 0-2 για τον ΓΟΜ.
Στο 68΄νέο δυνατό σούτ του Διαμαντόπουλου Χ. φεύγει λίγο άουτ
Στην συνέχεια οι παίκτες του ΓΟΜ παίζοντας έξυπνα διαχειρίστηκαν καλά τον αγώνα και μόνο απο στημένες φάσεις οι παίκτες των γηπεδούχων έγιναν απειλητικοί για την εστία του σταθερού Αναστόπουλου,αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με καλή κυκλοφορία κτάτησαν την μπάλα και στο 88΄ο διακριθείς Πιστιόλης Κ. ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα  του και με σούτ εκτός περιοχής κάνει το 0-3.
Απο τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Λιανός,Ρέτσινας ,Τσιριμώκος και ο Δούρος που πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις
Απο τον ΓΟΜ που στο γήπεδο Ξηροπηγάδου έχει πραγματοποιήσει φέτος δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις [αφού είχε προηγηθεί το 1-8 επι της Παλαιοπαναγιάς στον Α΄γύρο] δεν υπάρχει υστερήσας με κορυφαίους τους Πασπαλιάρη Δ. και Πιστιόλη Κ.
Καλή η διαιτησία των Γκιάφη,Κολοσιώνη Α.,Χουλιάρα
Α.Ο.ΛΥΓΙΑΣ..Δούρος,Νικολόπουλος,Βασιλόπουλος,Ζαμπάρας[23΄Ρετσίνας],Λιανός,Τσιριμώκος,Αδρασκέλας[73΄Δημητρόπουλος Θ.],Τορέ,Φούντζουλας, Δημητρόπουλος Β.
Ραυτόπουλος[53΄Καπνίσης]
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Αναστόπουλος,Κοκόρης Α.,Δάλλας,Ζέρβας Γρ.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δερβίσης Β.,Μάλι Μαρ.[λ.τρ.69΄Σούλας Δ.],Πασπαλιάρης Δ.,Αχτύπης Κ.[83΄Κουντούρης],Πιστιόλης Κ.,Λιάπης Ε.[80΄Σακελαρόπουλος]

 με δυνατό σούτ ο 15χρονος Διαμαντόπουλος Χρ.[ 5] διπλασιάζει τα γκόλ για την ομάδα του
     Λιάπης Ευάγγελος απο τους διακριθέντες της Μεσολογγίτικης ομάδας
  μόνο απο στημένες φάσεις κινδύνεψε η εστία των φιλοξενούμενων

 ο 15χρονος Μάλι Μαριονέλ βοήθησε στο δημιουργικό ΄΄κομμάτι΄΄ της ομάδος του αλλά απεχώρησε τραυματισμένος στο 69΄


 παρά τα 3 γκόλ που δέχτηκε πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε  ο 18χρονος ΄΄πορτιέρο΄΄ των γηπεδούχων Δούρος Α.
   Πιστιόλης Κώστας [10], Αχτύπης Κώστας [ 9 ],οι δύο χειμερινές μεταγραφές του ΓΟΜ ,ταλαιπώρησαν πολλές φορές την άμυνα  των γηπεδούχων
 ο πρόεδρος του ΓΟΜ Μπαλαούρας Λάμπρος ,ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Τσιμιτσέλης Γιώργος ,και ο προπονητής της ομάδας Γουλής Γιάννης , τα λένε λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα...
ο τερματοφύλακας του ΓΟΜ Αναστόπουλος Κ.,μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα να μην αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια  ,αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν σταθερός ενώ στο 35΄πραγματοποίσε μια εντυπωσιακή απόκρουση..