Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δεν μας τα λες καλά... «Όθωνα»!!!


Τον είχαμε συνηθίσει στην άκρη του πάγκου να δίνει οδηγίες καθοδηγώντας την εθνική μας ομάδα σε έναν απ τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του Εuro κάνοντας την έκπληξη παίρνοντας το τρόπαιο το 2004 στην Πορτογαλία.
Ανέβασε σίγουρα επίπεδο την εθνική μας ομάδα, πρωτίστως στα μάτια τα δικά μας και ύστερα στα μάτια των ευρωπαίων, χωρίς να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ή θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα την έκανε μία από τις πιο σκληροτράχηλες και δυσκατάβλητες παγκοσμίως. 
Rexagkel _fouxtel _aftodioikisi
Το γεγονός αυτό τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό- αν και Γερμανός- κάτι που εντέχνως η Μέρκελ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για να ανατρέψει το εις βάρος της και εις βάρος της Γερμανίας αρνητικό κλίμα που δικαιολογημένα υπάρχει στη χώρα μας. Αν λοιπόν η κίνηση αυτή της Μέρκελ θεωρείτο έξυπνη και πονηρή συνάμα, η απόφαση του Ρεχάγκελ να συνδράμει σε αυτό όμως θεωρείτο μεγάλη γκάφα. Πόσο μάλιστα όταν έχει ζήσει τον Έλληνα από κοντά τόσα χρόνια.
Η συνέντευξη μάλιστα που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μπορεί να αναστρέψει μονομιάς το κλίμα στρέφοντάς το εις βάρος του. Η δήλωση δε που λέει... «Η Γερμανίδα καγκελάριος προσπαθεί για το καλύτερο και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι με κάποιες θυσίες μπορεί να επέλθει ένα καλύτερο μέλλον» , το πρώτο πράγμα που μπορεί να προκαλέσει είναι γέλιο και έπειτα οργή! Πόσο μάλιστα όταν συνεχίζοντας αναφέρει... «επειδή υπάρχουν κάποιες στρεβλώσεις στις ελληνογερμανικές σχέσεις πιστεύω ότι θα μπορέσω να μεταφέρω ότι πραγματικά υπάρχει μία αγάπη από τους Γερμανούς προς τους Έλληνες». Από πότε έγινε φιλανθρωπικό ίδρυμα η Γερμανία και δεν το πήραμε χαμπάρι, αλήθεια; Γιατί μέχρι τώρα ξέραμε πως είναι το κράτος του «αποφασίζομεν και διατάζομεν» στην Ευρωπαϊκή ένωση, θέλοντας να καταπατήσει κάθε έννοια ελευθερίας στα υπόλοιπα κράτη. Πόσο μάλιστα τώρα που Ελλάδα και Κύπρος είναι πλούσιες σε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου θέλοντας να «βάλει χέρι» σε αυτά ώστε να πάψει να εξαρτιέται ενεργειακά από την Ρωσία. Τα αποτελέσματα της Κύπρου είναι ακόμα νωπά!!!
Αν έχετε άγνοια σε όλα αυτά κύριε Ρεχάγκελ τότε απαλλάσσεστε λόγω γεροντικής άνοιας και καλό θα ήταν να αποσυρθείτε στο σπίτι σας αναπολώντας μεγάλες στιγμές από την ποδοσφαιρική και προπονητική σας καριέρα, γιατί αλλιώς είστε συνένοχος σε όλη αυτή την παρωδία με πρωτεργάτη την καγκελάριό σας! Το κρίμα δε είναι μεγαλύτερο γιατί με τον λαό αυτό που προσπαθείτε τώρα να «κοροϊδέψετε» ζήσατε όμορφες, έντονες και ιστορικές στιγμές και θα πρεπε να τον σέβεστε περισσότερο.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
betinstats.gr