Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παύλος Ανωγιάτης.......Μεγάλο κεφάλαιο για την Ακράτα

 Ο Παύλος Ανωγιάτης μπορεί να βαδίζει ολοταχώς προς το 38ο έτος της ηλικίας του, όντας γεννημένος στις 7 Μαΐου 1975, ωστόσο δεν παύει να εκπλήσσει ευχάριστα συμπαίκτες και αντιπάλους με τα κατορθώματα του. Αφιέρωμα του aigialeiaspor.wordpress.com.

Ο έμπειρος στράικερ, μετά τη θητεία του σε Νεοχώρι Μεσολογγίου, Παναιγιάλειο, Θράκη Φερρών, Αχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα και Θύελλα Πατρών, την τελευταία τετραετία αποτελεί την σημαία της Ακράτας, έχοντας προσφέρει πολλά τόσο στην ανδρική ομάδα που αγωνίζεται, όσο και στα τμήματα υποδομών που είναι υπεύθυνος.

Παρά τον τραυματισμό του στο τέλος τη περσινής περιόδου, επανήλθε ακόμη πιο δυνατός και με τις εμφανίσεις του αποδεικνύει περίτρανα ότι όσα χρόνια και αν περάσουν η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται…

Ετσι και φέτος, όπου μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 12 τέρματα και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Ανατολικής Αιγιάλειας, ενώ με το τελευταίο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Α.Ο. Πάτραι κατέρριψε ένα ακόμη ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο «Παυλάρας» έγινε, ο πρώτος σκόρερ της Ακράτας στην ιστορία της στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, φτάνοντας τα 59 συνολικά γκολ, ξεπερνώντας τον Χρήστο Λάππα που είχε 58, ενώ πιο πολύ πίσω ακολουθούν οι Λεωνίδας Κατσαρέλιας και Στέφανος Τριανταφύλλου με 24.
patragoal.gr