Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στις 21/3 η κλήρωση των Προπαίδων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων


Σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ στις κατά τόπους ΕΠΣ, στις 31 Μαρτίου θα έχουμε την πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων των Προπαίδων.

Το πρωτάθλημα  ανατίθεται στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ε.Π.Ο και θα διεξαχθεί σε ΜΙΑ (1) ΦΑΣΗ και σε μονούς αγώνες των Έντεκα (11) Ομίλων (9 Ομίλους των 5 ομάδων και 2 Ομίλους των 4 Ομάδων ) στους οποίους θα συμμετέχουν οι Μικτές Ομάδες των πενήντα τριών (53) Ε.Π.Σ της Χώρας, χωρισμένες σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Η ημερομηνία έναρξης διεξαγωγής των αγώνων ορίζεται η  Κυριακή  31/03/2013. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα βασικότερα σημεία της προκήρυξης της ΕΠΟ είναι:

1) Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2013, μετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από  01/01/2001 έως  31/12/2002.

2) Η διάρκεια του κάθε αγώνα των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ είναι 60' λεπτά (δύο ημίχρονα των 30' έκαστο).

3) Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών σε όλους τους αγώνες της κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, χωρίς τα δικαιολογητικά του Άρ. 18 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωτ/των. (Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας).

4) Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2013 είναι, να έχει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα να αγωνίζεται στις Ελληνικές Εθνικές Ομάδες (Ελληνική υπηκοότητα). Και για να κληθεί ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στις Εθνικές Ομάδες, απαραίτητη η συμμετοχή του στα τμήματα Υποδομής της Ένωσης που ανήκει το Σωματείο.

5) Στους αγώνες ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ όπου χρειασθούν να γίνουν αγώνες μπαράζ και λήξουν ισόπαλοι θα κτυπηθούν πέναλτι με την διαδικασία του άρθρου 20 παρ.9 του Κ.Α.Π, χωρίς να προηγηθεί ημίωρη παράταση του αγώνα.

6) Στο πρωτάθλημα των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ η κάθε ομάδα θα δηλώνει 18 ποδοσφαιριστές (11 τακτικοί και 7 αναπληρωματικοί). Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα έως και επτά (7) αλλαγών.

7) Οι αγώνες του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2013, θα διεξάγονται σε κανονικό γήπεδο, με κανονικές εστίες και μπάλες  No 4.
football-academies.gr