Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φινάλε με νίκη ο Γ.Ο.Μεσολογγίου...

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-Α.Ε.ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ-5-0



                                                                                    Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα του Μεσολογγίου έβγαλε και την τελευταία υποχρέωση της στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας  επικρατώντας εύκολα εντός έδρας της Α.Ε.Χρυσοβίτσας   με 5-0
Το ΓΟΜ ήταν καλύτερο καθ'ολη την διάρκεια του παιχνιδιού και απειλήθηκε μόνο στην φάση του 30΄όπου ο Ζορμπάς Ηλίας  σούταρε   απο καλή θέση αλλά ο νεαρός ΄΄πορτιέρο΄΄ του ΓΟΜ Λαχανάς Θ. απέκρουσε σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι παρότι φέτος είχανε την πιό παραγωγική επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος αφου σημείωσαν 75 γκόλ [και συγχρόνως και την καλύτερη άμυνα με 19 γκόλ παθητικό],για έναν ακόμη αγώνα έχασαν ένα <<τσουβάλι γκόλ>> απο αυτά που δύσκολα χάνονται κυρίως με τον Δ.Σούλα, Μάλι Μ.,,Τσαλίκη Α.,Πιστιόλη Κ.
Ετσι παρότι οι αριθμοί λένε άλλα ο ΓΟΜ φέρνοντας ορισμένα  αρνητικά αποτελέσματα έμεινε εκτός της πρωτιάς του 1ου Ομίλου της Β΄Κατηγορίας.
Τα γκόλ του αγώνα.....
4΄μέ άψογο πλασέ του Τσαλίκη πάνω απο τον εξελθόντα τερματοφύλακα 1-0.
33΄γύρισμα του Πιστιόλη αφήνει ο Σούλας έξυπνα και ο επερχόμενος Τσαλίκης με πλασέ κάνει το 2-0
Στο 64΄ο 15χρονος Μάλι Μαρ. αποφεύγει δύο αντιπάλους και με ωραίο πλασέ πάνω απο τον τερματοφύλακα κάνει το 3-0.
Στο 74΄σε φάση διαρκείας ο Μάλι Μ. με δυνατό σούτ κάνει το 4-0
Στο 80΄ο Αχτύπης Κ. με  με γυριστό σούτ κάνει το τελικό 5-0.
Απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν ιδιαίυερα οι νεαροί Δημητρούκας Χρ.[πάνω φωτογραφία],Μάλι Μ.,Κοκόρης Α.,Τσαλίκης Α. και Μπαλαμπάνης Α.
Απο την Χρυσοβίτσα προσπάθησαν οι Ζορμπάς Σπ.,Ζορμπάς Στ.,Ζορμπάς Ηλ.
Καλή η διαιτησία των νεαρών Ξύστρα ,Καλύβα και της Μπακάκη Ε.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Λαχανάς ,Κοκόρης Α.,Μαρκουτσάς Δ.[62΄Λιάπης Ε.,]Μπαλαμπάνης Α.,Μιχαλόπουλος Ι. του Δημ.,Δημητρούκας Χ., Τσαλίκης ,Πασπαλιάρης  Δ.,Πιστιόλης Κ.,Σούλας Δ.[65΄Αχτύπης Κ.],Βαλής [λ.τρ.23΄Μάλι Μαρ.]
Α.Ε.ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ...Αυδής,Μαλεσιάδας,Νάκας,Cela,Ζορμπάς Σπ.,Σάββας Γ.,Ζορμπάς Χ.[62΄Ζορμπάς Βασ.,Ζορμπάς Στ.,Σκούφης,Τάπραντζης,Ζορμπάς Ηλ.