Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΟ Γαλατά «Μ. Μαλακάσης»- ΑΟ Ελαιοφύτου 2-3

Δραματικό παιχνίδι στο Γαλατά με τον ΑΟ Ελαιοφύτου να παίρνει τη νίκη, έχοντας στο πάγκο του τον έμπειρο προπονητή Γεώργιο Νταβαρίνο.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 15΄ διότι τους ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο ταχύτατος Κάλτσης. Ένα λεπτό αργότερα με ωραίο σουτ ο Σωτηρόπουλος κάνει το 0-1 για το Ελαιόφυτο.

Στο 19΄κόρνερ από τον Καραϊβάνωφ κεφαλιά του Κάλτση έφερε το ματς στα ίσια 1-1. Στο 25΄οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τον καταλογισμό πέναλτι εις βάρος τους, το πέναλτι το εκτέλεσε ο Τσίνιας που έκανε το 1-2, μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών των γηπεδούχων.

Στο 40΄στο ύψος του πέναλτι , έγινε η περίεργη φάση του παιχνιδιού καθώς ο αμυντικός του Γαλατά Κωνσταντινόπουλος στη προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, παρεμβλήθηκε παίκτης του Ελαιοφύτου από πλάγια και κτύπησε τα πόδια του, οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ αλλά ο διαιτητής Λιόνης είχε άλλη άποψη και καταλόγισε πέναλτι σε βάρος τους. Μετά την απόφαση αυτή του διαιτητή, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα για 26΄μέχρι να έρθει αστυνομική δύναμη. Στη συνέχεια του αγώνα το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιγιάννης, κάνοντας το 1-3. 

Στο 43΄σουτ του Κρέτση από τo κέντρο,  βρίσκει τον Γκεζέπη Ζ. που με ιδανικό τρόπο στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το  2-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι αλλά οι εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Χασιώτη κράτησαν το 2-3. Στο 68΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Σώκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 70΄ μετά από μακρινό σουτ του Κωνσταντινόπουλου, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Χασιώτης περνώντας με τη μπάλα τη γραμμή του τέρματος, οι γηπεδούχοι ζητούν γκολ αλλά ο διαιτητής δίνει φάουλ εις  βάρος του Ζ. Γκεζέπη. Στο 89΄το Ελαιόφυτο έμεινε με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσίνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Ο διαιτητής, άκουσε και είδε τη έγραψε κάμερα του galatas.gr σε φάση  πέναλτι του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε εντολή στην αστυνομία να απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο κάμερας του galatas.gr.

Με παράπονα από τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους η διαιτησία των Λιόνα, Δημαρά, Σούζα καθώς  χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών για να αποχωρήσουν.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΑΣ: (Lucian Diakonu)  Κ. Μπέλλας, Δ. Κρέτσης, Δ. Σταμπουλόπουλος, A. Κωνσταντινόπουλος, Ζ. Γκεζέπης, Χ. Γεωργούσης, Κ. Τσόβολος(62΄Α. Υφαντής), Ι. Κούστας, Α. Γκεζέπης (46΄Γ. Σακαρέλος), Α. Κάλτσης.

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ:(Γ. Νταβαρίνος) Α. Χασιώτης, Θ. Νταβαρίνος(83΄Ξενάκης), Γ. Χασιώτης, Η. Καρανταλής, Γ. Καϊπάνος, Η. Τσίνιας, Χ. Σώκος, Σ. Τσαγιάννης, Σ. Σωτηρόπουλος(62΄Αναστασόπουλος), Ν. Καϊπάνος(87΄Σαλαούνης), Ν. Τσαγιάννης. 
















Αναρτήθηκε από galatas.gr


ΑΟ ΓΑΛΑΤΑΣ-ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ 2-3