Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με λίγα λόγια......

****Σε γνωστή ταβέρνα γειτονικού χωριού μεγάλη παρέα  ,αφού δείπνησε ,μετά το έριξε στην συζήτηση με θέματα τόσο τα ποδοσφαιρικά δρώμμενα της πόλης μας όσο και τα πολιτικά ,αφού η παρέα ασχολείται χρόνια τώρα και με τους δύο αυτούς τομείς..........
*****Πολλά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο νέος προπονητής του Αρη Αιτωλικού Αντώνης Ζήκος ,αλλά ο νεαρός προπονητής είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του ,και πιστεύει στο τέλος να πετύχει τους στόχους του...
******Ανήσυχος ήταν ο παλιός διαιτητής Νώντας Γερολυμάτος όσο η Μικτή μας Νέων ήταν πίσω στο σκόρ ,όταν ήρθε η ισοφάριση ηρέμησε και όλα ήταν καλά, αφού η διαφορά στην βαθμολογία παρέμεινε στούς 4 βαθμούς..
*****Απο την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην πόλη ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ Δάρδας Α. ,εντυπωσίασε όλους τόσο για τον χαρακτήρα του ,όσο και για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.Πάντως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν ο μεγάλος άτυχος αφου τραυματίστηκε για 2η φορά και οι πρώτες ενδείξεις είναι για σοβαρό πρόβλημα.....Ειναι μετά να μήν πιστεύεις στο μάτι !!!!
******Πολύ ενδιαφέρον έχει το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας φέτος ,ειδικά στον 1ο ομιλο αφού πολλές γειτονικές ομάδες πρωταγωνιστούν .Αυτές τις άτυπες κόντρες εκμεταλεύεται η Λυγιά και οδηγεί την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα.Πάντως ποδοσφαιριστής πού σε δύο αγώνες με γειτονικές ομάδες ήταν πολύ προκλητικός ,πάει να τριτώσει τις προκλήσεις με τις δηλώσεις και τις απειλές που εκτοξεύει για αγώνα που θα διεξαχθεί σε λίγες αγωνιστικές, και μετά δεν υπάρχουν δικαιολογίες αφού το ίδιο πρόσωπο είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής αγώνων που είχαν αψιμαχίες...Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...
******Ποδοσφαιριστής αρνήθηκε στον προπονητή του να αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα με την προηγούμενη ομάδα του παρά τις πιέσεις του προπονητή του.
******
Φουντα-ριστο γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μετά από 2 μήνες πέτυχε γκολ ο Ταξιάρχης Φούντας! Όχι όμως με την ΑΕΚ, αλλά με την Εθνική Νέων.
******Οικογενειακό διπλό έπαιξε σήμερα η ΑΕΜ διάρκειας 60΄με τον συντοπίτη ΓΟΜ στο Ενωσιακό γήπεδο.Το παιχνίδι έληξε με 1-1 με γκόλ του Δ.Σούλα στο 37΄προηγήθηκε ο ΓΟΜ και στο 50΄σε κόρνερ του Πελέκη ο προωθημένος Μπαλαούρας Κ. με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
******Στον αγώνα των Μικτών Αιτ/νίας και Ηλείας εκτός του βετεράνου Δ.Μπάθα που είναι μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΝΑ ,στο γήπεδο βρέθηκαν και οι άλλοτε συμπαίκτες του Πασσιόπουλος Αγ. και Καραμανόπουλος Γιώργ.,[που ήταν απο τα βασικά ατού της ΑΕΜ οταν ανέβηκε στην Β΄Εθνική],και ενθάρρυναν πολλές φορές τους νεαρούς ποδοσφαιριστές  της Μικτής μας.