Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη οι Παίδες ,ισοπαλία οι Νέοι μετά απο μέτρια εμφάνιση....

ΜΙΚΤΗ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ [Παίδων]- ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ [Παίδων]-3-0
σπουδαία νίκη πέτυχε η Μικτή Παίδων Αιτ/νίας επι της αντίστοιχης Ηλέιας με 3-0 και πέρασε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα .Τα γκόλ για την ομάδα του Ν.Παλάντζα πέτυχαν οι Γεωργούσης -Ρούσσης Π.-Ανδρεόπουλος .
Η ομάδα με κορυφαίους τους Γιαννιώτη ,Ρούσση,Καβαλλάρη,Νταλακούρα  έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πήραν πανάξια  την νίκη .



                 Ομάδα                                                   Βαθμοί
1. ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ...............14
2. ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ .......................13
3. ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΠΑΙΔΩΝ........................... 6
4. ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΑΙΔΩΝ .................4
5. ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ........0
                                            ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ  πέτυχε το 2ο γκόλ   ,ενώ είχε και δοκάρι στο 25  ,και ήταν ο κορυφαίος της Μικτής Αιτ/νίας                            ΄                                                                                                       Το άλλο παιχνίδι μεταξύ Ζακύνθου-Κεφ/νιας,Ιθάκης ανεβλήθει...

ΜΙΚΤΗ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ[Νέων]-ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ[Νέων]-1-1
Αν το ζητούμενο σε αυτά τα παιχνίδια ειναι το αποτέλεσμα  !!!! απο τον συγκεκριμένο αγώνα της Μικτής Αιτ/νίας με την αντίστοιχη της Ηλείας κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας ,που την κρατά στην 1η θέση. Απέναντι σε εναν μέτριο αντίπαλο [αν αναλογιστούμε Μικτές προηγούμενων χρόνων], η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκόρ με γκόλ του Μάρκο ,ενω ο Λαχανάς λίγο πιο μετά πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση και κράτησε την ομάδα μας στο παιχνίδι.,αφου στο πρώτο ημίχρονο η Μικτή Αιτ/νίας ήταν ασύνδετη και με πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές ,.Στο β΄ημίχρονο άλλαξε η εικόνα της Μικτής μας , και πίεσε την αντίπαλη ομάδα, ανν και πολλές φορές με ανορθόδοξο τρόπο  με βαθιές μπαλιές που οι υψηλόσωμοι αντίπαλοι έδιωχναν εύκολα..,Στο 80΄καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κονίδα στήν συμβολή των δύο δοκαριών..!!!!Στο 65΄σε φάση διαρκείας ο προωθημένος Ζίγκηρης με σούτ ισοφάρισε και κράτησε την Μικτή στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Απο την Μικτή Αιτ/νίας  διακρίθηκαν οι Ζίγκηρης,Κονίδας, και ο σταθερός Λαχανάς [φωτογραφία] ,ενω τα ατου της ομάδας Σωτηρίου,Πασπαλιάρης δεν πήραν πολλές πάσες απο τους συμπαικτές τους αλλά και αυτοί δεν πήρανε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε να πάρουν.



Ομάδα                                        Βαθμοί
1. ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΝΕΩΝ         14
2. ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΝΕΩΝ               10
3. ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΝΕΩΝ                 6
4. ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ ΝΕΩΝ 4
5. ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΝΕΩΝ      3


Αναβλήθηκε ο αγώνας μεταξύ Ζακύνθου -Κεφ/νιας, Ιθάκης.



Στο Ενωσιακό γήπεδο ήταν και ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Ατρομήτου Αθ. Αποστόλου Τόλης[φωτογραφία] που παρακολούθησε τους αγώνες των Μικτών.
Επίσης και ο προπονητής Νέων του Παναιτωλικού Γιάννης Νταλακούρας μαζί με τον Κώστα Κωνσταντόπουλο.