Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νικητής ο δυνατός αέρας στην Κέρκυρα


 H Kαπνίση με φοβερό γκόλ ανοίγει το σκόρ στο 8΄με διαγώνιο σούτ στην απέναντι γωνία
 ανέβασε την απόδοση της στο β ήμίχρονο η 14χρονη Μαρία Χονδρού
 η καλύτερη της Μεσολογγίτικης ομάδας Χριστίνα Ζαπαντιώτη σε μιά προσπαθειά της
 η αρχηγός της ομάδας Σοφία Καραμανοπούλου, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και βοήθησε κυρίως ανασταλτικά...
 στο μέσον της φωτογραφίας διακρίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής και παράγοντας της Αναγέννησης Μεσολογγίου Ψειμάδας Χρ. που βρέθηκε στην κερκίδα του γηπεδου Κοντόκαλιου και παρακολούθησε τον αγώνα
                                     Ντίνα Μαρκουτσά σε μιά επέλαση της απο τα δεξιά
  η ομάδα του Μεσολογγίου σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας
               Χονδρός Γρηγόρης[πάντα κοντά στην ομάδα]-Ψειμάδας Χρήστος [με μόνιμη διαμονή στο νησί των Φαιάκων]-Γουλής Γιάννης

 πολυ καλή παρουσία είχαν οι αδελφές Τραυλού ,Αθηνά και Ελένη
                          Αλέξης Σάλας-Γουλής Γιάννης[τυχαία συνάντηση του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Αστέρα  με τον πρώην του προπονητή στην ομάδα του Κεφαλοβρύσου ]

                           ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΔ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-1-1                                                       Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός Μανδουκίου  και Μεσολόγγι  2008 στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ ' Εθνικής Γυναικών
Πρωταγωνιστής στο παιχνίδι στο γήπεδο Κοντοκαλιου  ήταν ο δυνατός αέρας που δεν άφησε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι μάλλον δίκαιο σε ένα παιχνίδι πού άν υπήρχε νικητής αυτός θα ήταν σίγουρα ο αέρας.
Στο α΄ημίχρονο δεν  δημιουργήθηκαν  πολλές φάσεις μπροστά στίς δύο έστίες καθώς ο δυνατός αέρας δυσκόλευε αφάνταστα τις κινήσεις των παικτριών και τών δύο ομάδων.
Στο β΄ημίχρονο το ανέβασμα σε απόδοση της  Χονδρού και της Καραμανοπούλου έδωσε ώθηση στις φιλοξενούμενες στον χώρο του κέντρου αλλά και πάλι  με δυσκολία έφταναν στην περιοχή του Ολυμπιακού πού είχε κλείσει τους διαδρόμους.
Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα 3 γεγονότα σημάδεψαν την έκβαση του αγώνα.
1ον...το καταπληκτικό γκόλ της 13χρονης Καπνίση Μαρίας με διαγώνιο σούτ απο 30 μ. στην απέναντι γωνία της Μαυρόχη Α.στο 8΄που άνοιξε το σκόρ  0-1.
2ον..το ΄΄τσάφ΄΄ στην άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας και η Βαγιωνίτη επωφελούμενη το δώρο με περίεργο ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 1-1 στο 21΄
3ον...την άρνηση του διαιτητή Τσιάκου να καταλογίσει πέναλτυ στο 75΄όταν η Καλούδη ανέτρεψε την Καραμανοπούλου μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού.
    Ο  Ολυμπιακός  θα μπορούσε με τη σειρά του  να "κλέψει" το παιχνίδι λίγο νωρίτερα στο 70' όταν  η Βαγιωνίτη  βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση   αλλά η  Κάππα Ε. απέκρουσε  σωτήρια  το κοντινό πλασέ
Απο την μαχητική ομάδα του Ολυμπιακού διακρίθηκαν οι Βαγιωνίτη,Μαυρόχη Κ.,Παρίση Ζ.,Καλούδη ,απο το Μεσολόγγι 2008 που αγωνίστηκε χωρίς την Χρ.Πρασσά που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους διακρίθηκαν οι Ζαπαντιώτη,Τραυλού Αθ.,Καπνίση Μ. ενώ στο β΄ημίχρονο ανέβασαν απόδοση οι Καραμανοπούλου  και η Χονδρού Μ.
Η διαιτησία των Τσιάκου,Παπαδόπουλου,Παππά [Θεσπρωτίας] σχετικά καλή με λάθος στην φάση που η φιλοξενούμενη ομάδα αδικήθηκε με τον μή καταλογισμό του πέναλτυ στο 75.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΔ.  Μαυρόχη Α.,Παρίση Α.,Παρίση Ζ.[60΄Λειθαριώτη],Κλείσαρη[46΄Πάντα],Καλούδη,Μαυρόχη Κ.[82΄Μεταληνού],Μπρίνια,Πηγή,Αρβανιτάκη,Σουλτανίδη,Βαγιωνίτη.
  ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΝΙΣΗ....   ... άλλο ένα γκολ από την πρώτη σκόρερ της ομάδας   
                                                                                                                                                ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008..Κάππα Ε.,Μόκκα,Τραυλού Ε.,Χονδρού,Τραυλού Α.,Ζαπαντιώτη,Σούλα,Μαρκουτσά Ντ.[[82΄Λιαπίκου Π.],Καπνίση Μ.,Καραμανοπούλου Σ.,Χοτζάι Πελ.