Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τον διέλυσε η ομαδάρα του Χάβου!


Ένας τρομερός Παναιτωλικός (και σήμερα) διέλυσε τον Ηρακλή (3-0) πετυχαίνονται μια σπουδαία νίκη που συνοδευτικέ με εκπληκτική απόδοση. Ο απίστευτος Μπόγιοβιτς με δυο πανέμορφα γκολ άνοιξε το σκορ(10’,45+2’) για την ομάδα μας, δείχνοντας πως ο Παναιτωλικός έχει στο οπλοστάσιο του ένα φορ κλάσης.

Το παιχνίδι κλείδωσε στο 60’ μετά από ατομική ενέργεια του Αραμπατζή, που αφού απέφυγε δυο αντίπαλους γύρισε την μπάλα, με τον Τάι του Ηρακλή να πετυχαίνει το αυτογκόλ.

Απίστευτο θέαμα από τους παίκτες του Μάκη Χάβου παρακολούθησαν σημερα(3.000) όσοι βρέθηκαν στο κλουβί.
Σε εξαιρετική απόδοση βρέθηκαν σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές των κυανοκίτρινων που είχαν την δυνατότητα να πετύχουν κι’ άλλα γκολ. 17 τελικές προσπάθειες είχαν σήμερα τα καναρίνια!

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκαν , ελέγχοντας το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια.



Το παιχνίδι

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις της. Στα πρώτα 5΄λεπτα του αγώνα είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, χαρακτηριστικό του πόσο δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι κυανοκίτρινοι. Στο 10’ ο Μπόγιοβιτς με εκπληκτικό κατέβασμα και εξαιρετικό πλάσε έβαλε φωτιά στο κλουβί ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός έριξε τον ρυθμό, κάτι που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τα καναρίνια είχαν την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες, με τον Ηρακλή να χάνει μόνο μια για να ισοφαρίσει . Πηγαίνοντας προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μπόγιοβιτς ξαναχτύπησε! Αρχικά έπιασε την κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δείχνοντας πόσο μεγάλος σκόρερ είναι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε για να καθαρίσει το παιχνίδι, κάτι που έκανε στο 60 λεπτό. Μετά από πολύ ωραίες συνεργασίες η μπάλα κατέληξε στον Αραμπατζή, που αφού απέφυγε δυο ποδοσφαιριστές γύρισε την μπάλα, με τον επερχόμενο Τάι να πετυχαίνει το αυτογκόλ, κλειδώνοντας την νίκη της ομάδας μας. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου δεν είχαν διάθεση να σταματήσουν εκεί, χάνοντας στην συνέχεια τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχουν κι’ άλλα γκολ. Οι 17 τελικές ενέργειες(!) τα λένε όλα, με τους κυανοκίτρινους όμως να μην καταφέρνουν να πετύχουν κι’ άλλο γκολ και αυτό το αποτέλεσμα να είναι και το τελικό.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού να καταχειροκροτούνται από τους φιλάθλους της ομάδας μας.



Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπελόν, Μπόγιοβιτς (67' Κουτσοσπύρος).

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Νατσούρας (30' λ.τ Σαββίδης), Παπαστεριανός, Τσερκέζος, Φερνάντεζ, Τάι, Σουλίδης (57' Γεωργίου), Ισάακ (65' Σιατραβάνης), Στεφανίδης, Κιρόφσκι.
panaitolikos1926.gr