Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

U-20 : ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 4-0

                         AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ [ανοιξε το σκόρ για την ομάδα του]

Με το επιβλητικό 4-0 επικράτησε η πολύ καλή ομάδα Νέων U-20 του Ατρόμητου, επί του Πλατανιά στο Κερατσίνι, στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους οι Περιστεριώτες, συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους και εξακολουθούν να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, δείχνοντας ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτησή του. Ο δεύτερος Ολυμπιακός βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω του, αλλά με τέσσερις αγώνες λιγότερους και αγωνίζεται αύριο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ρέντη.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με πλασέ του Μπεκατώρου. Στο 30’ ο  Βασιλείου έκανε το 2-0 και στο 35’ ο Αθανασίου πέτυχε το 3-0 κλειδώνοντας τη νίκη για τους γηπεδούχους. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κρητικός στο 83’ με καταπληκτική ενέργεια.

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, λόγω των αποβολών με δεύτερη κίτρινη κάρτα, των Ροκάκη Ν. στο 73’ και Μαραγκουδάκη στο 90’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ζώντος, Παπουτσογιαννόπουλος, Αράγκο (60’ Κρητικός), Μακρής, Δημητρίου, Σιμίτσης (46’ Βαρδακώστας), Βασιλείου, Δηλαβέρης (67’ Δήμος), Καραγιάννης, Αθανασίου, Μπεκατώρος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκάλας, Μιχαήλ (46’ Κοκονάκης), Μπουρμπάκης, Χαραλαμπάκης, Κ. Μαραγκουδάκης, Ν. Ροκάκης, Πάτα, Λίκα, Καζατζής (70’ Τσίτας), Τσαγκαράκης (46’ Διγαλάκης), Γαλανίδης
football-academies.gr