Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εύκολη νίκη για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 6-0

Άνετη νίκη για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου που νίκησε άνετα το Κεφαλόβυσο με το ευρύ 6-0. Ο αγώνας έγινε σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για την Ακαδημία να  πιάσει πολύ καλή απόδοση δείχνοντας τις δυνατότητές της. Σε πολύ καλή μέρα οι αδερφοί Γερετσιάν που κάλυψαν τη δεξιά πλευρά, ο Κράνης που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ, ο πολύ σταθερός Παπουτσόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

3’ Ο Γερατσιάν Ι. μετά από ατομική προσπάθεια από δεξιά, περνά δύο αντιπάλους και μέσα από την περιοχή, βγάζει ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Αθανασόπουλος με σουτ κάνει το 1-0

23’  Ο Κράνης εκτελεί φάουλ, ο Πατρινός τραβά τη φανέλα του Κωνσταντάρα Γρ. και τον ανατρέπει και καταλογίζεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Κωνσταντάρας Γρ. εύστοχα και κάνει το 2-0.

40’ Από δεξιά εκτελεί φάουλ ο Κράνης στο δεύτερο δοκάρι οπού ο Κωνσταντάρας Δ. με κεφαλιά κάνει το 3-0.

51’ Από αριστερά ο Κράνης έξω από την περιοχή με σουτ κάνει το 4-0.

67’ Ο Κράνης και πάλι από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει αλλά η μπάλα κολλάει στις λάσπες και προλαβαίνει ο Σαλονίτης και διώχνει σε κόρνερ.

69’ Φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Αστέρα και από πολύ κοντά ο Παπουτσόπουλος με σουτ κάνει το 5-0.

76’ Ο Κράνης από αριστερά στο ύψος της περιοχής του Αστέρα, σουτάρει και κάνει το τελικό 6-0.

Από την Ακαδημία ξεχώρισαν οι Κωνσταντάρας Δ,  Παπουτσόπυλος, Κράνης, Κωνσταντάρας Γρ. και Γερετσιάν Ι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ:  ΞΗΡΟΣ, ΓΕΡΕΤΣΙΑΝΙ, ΖΟΥΜΑΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ (46’ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣΔ, ΓΕΡΕΤΣΙΑΝΧΡ.(66’ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣΓΡ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (46’ ΠΑΠΑΣ)      

ΑΣΤΕΡΑΣ:ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ, ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ, ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ, ΜΗΛΙΩΤΗΣ,  ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ, ΚΑΡΕΤΣΟΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΣ (51’ ΒΟΥΡΤΣΑΣ), ΠΑΤΡΙΝΟΣ (71’ ΦΟΥΝΤΑΣ)

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ

 aitosports.gr