Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Όλυμπος Κέρκυρας– Κεραυνός Θεσπρωτικού 0-1


Σπουδαία βαθμολογικής νίκη πήρε σήμερα στην Κέρκυρα ο Κεραυνός Θεσπρωτικού απέναντι στον Όλυμπο. Ο Κεραυνός αν και έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Ρακόπουλου,

δεν έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να βρεθούν σε θέση βολής και να απειλήσουν, έχοντας και τη σιγουριά του έμπειρου Τίμου Μπάμπη, διατήρησαν άνετα και εύκολα το μηδέν στην άμυνα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

27΄ Λάθος γύρισμα της άμυνας του Ολύμπου στον Αργυρό ο οποίος προσπαθεί να διώξει πάνω στον Φέκκα η μπάλα ο οποίος σε κενό τέρμα καταφέρνει να πλασάρει άουτ.

34΄ Ένα πλάγιο φάουλ από δεξιά έδωσε τη δυνατότητα στον Πανδή από καλή θέση να σκοράρει, η κεφαλιά του όμως ήταν κακή και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

36΄ Λάθος του Αργυρού,  η μπάλα στον Τζιάκο ο οποίος δεν το εκμεταλλεύεται και στέλνει την μπάλα άουτ.

42΄ ο Κονισπολιάτης εκτελεί ένα καλό φάουλ αλλά ο Μπάμπης στη σωστή θέση αποκρούει.

53΄ Αντεπίθεση της ομάδας του Κεραυνού, ο Φέκκας βρίσκει ανοιχτή την άμυνα του Ολύμπου, μπήκε στην περιοχή και στη συνέχεια με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

63΄ Ένα καλό σουτ του Γραμμένου έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

70΄ Στην κόντρα βγαίνει πάλι η ομάδα του Κεραυνού, ο Ναστούλης μέσα από την περιοχή και πλάγια κάνει το διαγώνιο σουτ και στέλνει την μπάλα άουτ.

77΄ Νέο σουτ του Γραμμένου από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνάει και πάλι άουτ.

83΄ Η άμυνα του Ολύμπου παρέπαιε, βρέθηκε και πάλι μόνος του απέναντι στον Αργυρό ο Κολιός, αλλά έκανε το πλασέ άουτ.

90΄+  Η μπάλα στο ύψος της περιοχής στον Ανδριώτη, ο οποίος κάνει ένα άψυχο γυριστό σουτ και η μπάλα με το ζόρι φτάνει στα χέρια του Μπάμπη.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Σαρλής, Μπουντούρης (Άρτας).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:Αργυρός, Κατσαρός, Κονόμης, Μυρίλλας, Σπίνουλας (15΄ Πανδής), Στρατηγός, Γκερέκος, Γραμμένος, Γραικός (64΄ Βλάσσης), Ανδριώτης, Κονισπολιάτης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:Μπάμπης, Ρακόπουλος, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Γατσέλος, Λέκκος, Δήμος (67΄ Τζιάκος Δ.), Πάνου, Τζιάκος, Μπασιούκας (6΄ Ναστούλης, 74΄ Κολιός), Φέκκας.
prevezasports.gr