Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

αθλητικός καζαμίας του 2013.......


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
...............................
** Παρά τις προτάσεις που είχε ο επιθετικός της ΑΕΜ Χρ. Πέντσας απο ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών παρέμεινε στην ομάδα του Μεσολογγίου.
** τελευταίες λεπτομέρειες μένουν ώστε ο ΄΄Πατάκας΄΄ να  επαναδραστηροποιήσει  τον Α.Ο.Παπαδατών
*** ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Φλωρόπουλο του Αρη Αιτ. και στα ανταλλάγματα προσφέρει τον  Ντε Βιτσέντε του ΠΑΣ.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
............................
*** Ο Τσάκας μετά το ναυάγιο  των συζητήσεων με τον Παναθηναικό ,έρχεται  και διαπραγματεύεται με ομάδα της περιοχής μας, ώστε   ο Σεΐχης Αλ Τόνυ Γατζούλ, με αμύθητη περιουσία, να αγοράσει την ομάδα.
*** Η ΑΕΜ ξεφεύγει και άλλο των Τρικάλων  ,ενω ο Αρης Αιτ. σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα
***ο Νώντας σε αγώνα της Μικτής αποβάλλεται απο τον διαιτητή του αγώνα διότι διαμαρτυρήθηκε  έντονα σε αποφασή του.
ΜΑΡΤΙΟΣ
.........................
***Η μάχη καλά κρατάει στην Α΄κατηγορία και όλα δείχνουν οτι ο πρωταθλητής θα βγεί απο την διαδικασία των μπαράζ.
*** Η Αναγέννηση Περιβολίου υποδέχεται τον Αρη Α. και ελπίζει να διπλασιάσει τις νίκες επι της ομάδας του Αιτωλικού ,οι ποδοσφαιριστές του Δ. Θεοδοσίου παίζοντας απο την αρχή σοβαρά με 2 γκόλ του Γαβρίνα και 1 του Ευθυμίου κερδίζει με 1-3 ,και παίρνει μια άτυπη ρεβάνς απο την ομάδα της Κέρκυρας...
***γλέντι μέχρι πρωίας σε ταβέρνα του Αγ. Θωμά ,όπου ο Αλικυρναικός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄Κατηγορίας, με τον προπονητή της ομάδος Βυρ.Παναγιωτόπουλο  να ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.
**** τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής και η ΑΕΜ κατακτά τον τίτλο κερδίζοντας την ΑΕ Καραισκάκη με 5-0 με 2 γκόλ του Πέντσα και απο ένα οι Καβαλλάρης,Καρακίτσος Χ.,Δενδρινός Π.[πέναλτυ]
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
...........................
***Με καθυστέρηση 40΄ξεκίνησε  ο Δ.Στυλιαράς τον  φιλικό αγώνα  ΑΕΜ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,  ώστε  να προλάβει και λίγο απο το α΄ημίχρονο ο πρώην γενικός αρχηγός της ΑΕΜ Μέρης Γιώργος ,που πάει πάντα καθυστερημένος στο γήπεδο.
ΜΑΙΟΣ
........................
***Μετά την άνοδο της ΑΕΜ στην Γ΄Εθνική και ο Χαρ.Τρικούπης κερδίζει την άνοδο στο μπάσκετ
***ο Κωστούλας μετά την άνοδο στην Super League ,ετοιμάζει μεταγραφικές βόμβες που θα κάνουν αίσθηση σε όλη την Ελλάδα.
ΙΟΥΝΙΟΣ
........................
****Μήλο της έριδος για πολλες ευρωπαικές ομάδες ο 18χρονος Ταξιάρχης Φούντας,.
*** ο Αλ. Μπεκατώρος υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο ,και ανεβαίνει στην πρώτη ομαδα του Περιστερίου.
IOYΛΙΟΣ
.........................
*** Το Μεταγραφικό παζάρι ξεκίνησε για τα τοπικά πρωταθλήματα με τον Ν. Ρισβά ,παρά τις πολλές προτάσεις που έχει να μην έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
*** Ο Σ.Λαχανάς επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του τον Τρίκαρδο Κατοχής.

*** o Δημ. Θεοδοσίου μετά την άνοδο του ΑΡΗ στην Γ΄Εθνική συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα του Αιτωλικού  και την νέα περίοδο.
*** οσο κρατά η προπονητολογία για την θέση του προπονητή της ΑΕΜ για την νέα σαιζόν ,το καφέ-μπάρ ..Ανάκαρα...έγινε στέκι πολλών προπονητών που δεν έχουν κλείσει ακόμη σε ομάδα .
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
................................
***Μεταγραφή που θα κάνει πάταγο ετοιμάζει ο αντιπρόεδρος της ΑΕΜ Κος Τσιμπερλένιος Γεράσιμος με ποδοσφαιριστή που αγωνιζότανε σε ομάδα της Super League
***κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια  διαρκείας της ΑΕΜ ,και η διάθεση των σπάει όλα τα ρεκόρ.
***παρά τις προτάσεις που είχε η Χριστίνα Πρασσά παρέμεινε και στην νέα αγωνιστική περίοδο στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
***Παρά τις πιέσεις που δέχεται ο πρόεδρος της ΑΕΜ Βισβίκης Διον. δεν ανακοινώνει τον νέο προπονητή ούτε στους στενούς συνεργάτες του ,και  σαν εφτασφράγιστο μυστικό θα το ανακοινώσει μία ημέρα πρίν την έναρξη της προετοιμασίας [8/Αυγούστου]
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
................................
****Για το Κύπελλο Ελλάδος η ΑΕΜ κληρώθηκε με τον Οδυσσέα Κορδελιού ,και ο Αρης Αιτωλικού με την Νίκη Βόλου .Και οι δύο εκπροσωποί μας θα αγωνιστούν εντός έδρας.
****ο Δημήτρης Στυλιαράς θα είναι και φέτος εκπροσωπός μας στον πίνακα διαιτητών της Super League και για την πρώτη αγωνιστική διαιτήτευσε τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης -Ατρόμητος
ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΣ
.................................
****Μεγάλο παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό παρουσία 8.000 θεατών με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει πολύτιμη ισοπαλία με 1-1 με γκόλ των Πασσά και ισοφάρισε η ομάδα του Πειραιά με πέναλτυ του Τζαμέλ Αμπντούν.
**** για το Κύπελλο της ΕΠΣΝΑ  η Δόξα Αιτωλικού με γκόλ του σπεσιαλίστα σε εκτελέσεις φάουλ Χρ. Χασιώτη απέκλεισε τον Αμφίλοχο με 1-0.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
...............................
***Στο ντέρμπυ της Β΄κατηγορίας Τρίκαρδος και Ενωση Ευηνοχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2  με γκόλ των Πλαστήρα Κ.-Λαχανά Σ. , ενω για την ομάδα του Ευηνοχωρίου σκόραραν οι Κατσαβός-Πιστιόλης Κ.
***Η ΑΕΜ εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής τις πρώτες αγωνιστικές και κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων.
*** για το κύπελλο Ελλάδος η ΑΕΜ θα αγωνιστεί για την 2η φάση στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλη ,και να περνάει στην επόμενη φάση στην διαδικασία των πέναλτυ με τον Ανδρ. Δουλιώτη να αποκρούει δύο πέναλτυ των αντιπάλων .
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
..................................
***Επειδή ο επόμενος Δεκέμβριος, είναι λίγο μακριά και το τοπίο είναι… θολό, το μόνο γεγονός που διαφαίνεται είναι το εξής. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποφασίζει να πουν χέρι-χέρι τα κάλαντα, και τα χρήματα που θα μαζέψουν, να τα προσφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Και όλοι μαζί να ευχηθούν, ΄΄και του χρόνου!…’’