Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

2-1 στην ΑΡΤΑ (Φιλοθέη) ο ΑΡΗΣ


Τώρα, επειδή βρεθήκαμε στο παιχνίδι - πήγαμε με πούλμαν , με τους "ανεπιθύμητους", γύρω στα 25 άτομα μόνον και άλλα 15 με Ι.Χ. - άργησα να περάσω το παιχνίδι στο www.tagiofyria.gr. Όλη η ομάδα  του ΑΡΗ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενώ η Φιλοθέη είχε κινητικότητα επιθετικά, αλλά οι κίτρινοι έπαιξαν καλή άμυνα. Να σημειώσουμε ότι ο Ευθυμίου ήταν το πρόσωπο του αγώνα, καθώς έπαιξε άρρωστος για 25 λεπτά και σημείωσε ένα ασύλληπτο γκολ με σουτ-φάουλ. Ο Χονδρογιάννης με ένα αριστοτεχνικό σουτ από 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο Γ του Βαρέλη, ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σε παρόμοιο σουτ με τον ίδιο ο Βαρέλης έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ο ΑΡΗΣ στο δεύτερο θα μπορούσε να πετύχει άλλα δυο τέρματα, αλλά κοίταξε περισσότερο την άμυνά του και απειλούσε με αντεπιθέσεις. Ο διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μάλλον εχθρικός προς τον ΑΡΗ αφού έβαζε τη Φιλοθέη στο παιχνίδι με φάουλ πολύ αστεία. Ο Γρηγοριάδης στο κέντρο ήταν πολύ καλός. Τώρα, το μεγάλο ματς για τον ΑΡΗ είναι 13 Ιανουαρίου 2013, στο Αιτωλικό, με τονΟΛΥΜΠΟ Κέρκυρας. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ, και συνεχίζουμε με αισιοδοξία - ήδη το είχαμε τονίσει στην προηγούμενη ανάρτηση, ότι το διπλό στην ΑΡΤΑ είναι στις δυνατότητες του ΑΡΗ

ΦΙΛΟΘΕΗ Βαρέλης, Ζιώγας (67' Καραγιάννης), Ζυγούρης, Παλιάγκας, Τσιγαρίδας Δ. (84' Ξυλογιάννης), Γιαννούλης Δ., Γιαννούλης Θ., Νάσιος (31' λ.τρ. Παππάς), Νταλάκας, Θέμελης, Τσιφλίδης.

ΑΡΗΣ Ζέρβας, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Ζηνεμπής, Πατσέας, Τσάμης (53' Ευθυμίου, λ.τρ. 77' Τζαμαλής), Μάνθος, Γαβρίνας, Γρηγοριάδης, Καβαλιέρης (88' Σαμψώνας).
tagiofyria.gr