Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Περιφερειακό Εφηβικό Πρωτάθλημα: ΠΑΣ- Λευκάδα 1-2


Ηττα με 1-2 γνώρισε η εφηβική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, για το Περιφερειακό Εφηβικό Πρωτάθλημα από τον Α.Ο. Καλαμιτσίου Λευκάδας, τη Κυριακή 16/12.

Η ομάδα του Δημήτρη Στούκαξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε μετά από συνδυασμό της επιθετικής γραμμής του ΠΑΣ στο 10΄ μετά από σουτ του Παππά το οποίο αποκρούσθηκε από αμυντικό και η μπάλα κατέληξε στον Μπακαγιάννη, ο οποίος πέτυχε το 1-0.
Στο 35' ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με τον Θειακό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του ΠΑΣ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Καλαμιτσίου ήταν καλύτερος και πέτυχε το 1-2 στο 75΄ με κεφαλιά του Θειακού ο οποίος αξιοποίησε θαυμάσια σέντρα του Περδικάρη.
Ο ΠΑΣ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 85’ όταν σουτ του Σταύρακα βρήκε το δοκάρι του Οικονόμου, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση περιορίζοντας τον δείκτη του σκορ σε δύο τουλάχιστον κλασικές περιπτώσεις.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η αντίδραση του διαιτητή Γιώτη, ο οποίος "απείλησε" τους συμμετέχοντες ότι θα καλέσει την αστυνομία όταν φίλαθλοι των φιλοξενούμενων είχαν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος του.


Διαιτητής: Γιώτης / Βοηθοί: Γώγου, Παπαλαζάρου /ΣΔΠ Ηπείρου

ΑΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ 2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

Σκόρερ: 35΄, 75΄ Θειακός,/ 10΄ Μπακογιάννης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οικονόμου Μ., Πότσης, Περβανάς, Παπαγεωργίου, Οικονόμου Ν., Νταλιάνι, Γιώτης, Γκόντζος, Γκεσούλης, Μπακαγιάννης, Παππάς / Νίνης, Πάντος, Μέλλης, Παπακώστας, Βασιλείου.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ: Κοντογιώργης Ι., Κοντογιώργης Δ., Περδικάρης, Σταματέλος, Κερασοβίτης, Κονιδάρης, Λογοθέτης, Ηλιόπουλος, Θειακός, Βουκελάτος Κ., Σταυρακάς / Μπαλτσής, Σερβός, Βουκελάτος Θ., Ρουχωτάς.
πηγή..acadimies.gr