Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

o Kώστας Βαλμάς αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα του Αστέρα σε φιλικό στην Μεσσήνη


Ο Αστέρας κέρδισε με 6-0 τον Πάμισο στη Μεσσήνη, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Πάμισου, Δήμαρχου Μεσσήνης, Προέδρου ΤΕΔΚ Μεσσηνίας και Αντινομάρχη Μεσσηνίας Παύλου Πτωχού. Πρωταγωνιστές για τους Αρκάδες οι Ντινιωτάκης και Τσόφλιος που πέτυχαν από δύο γκολ, τιμήθηκε ο Θανάσης Κωστούλας. Ικανοποίηση για τον Τσιώλη από την εμφάνιση των Νέων.

Στο 3' ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με σουτ του Μπακασέτα, ενώ στο 20' μετά από μπαλιά του Καστέλς ο Αλβάρεζ απέφυγε ωραία τον Γρηγορόπουλο και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2.

Στο 28ο λεπτό, νέα μπαλιά του Καστέλς στον Μπακασέτα, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Ντινιωτάκη, ο οποίος σούταρε από το σημείο του πέναλτι για να αποκρούσει ασθενώς ο Γρηγορόπουλος, όμως στην επαναφορά της μπάλας ο Ντινιωτάκης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-3).

Στο 30' ο Ντινιωτάκης κέρδισε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με κούρσα βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Γρηγορόπουλο, και με συρτό σουτ έκανε το 0-4.

Στο 69' ο Αδάμος μπήκε από τα δεξιά και έκανε συρτή σέντρα για τον Τσόφλιο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να σκοράρει και να σημειώσει το 0-5. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76' όταν μετά από μπαλιά του Βαλμά, ο Τσόφλιος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει στο τετ α τετ τον Γρηγορόπουλο και με πλασέ να κάνει το 0-6.

Πριν τον αγώνα, ο Πάμισος τίμησε τον Θανάση Κωστούλα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος έδωσε στον πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Μποροβήλο το βιβλίο με την ιστορία της Αρχαίας Μεσσήνης, που έχει γράψει ο Πέτρος Θέμελης.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Πτωχού. Μετά τη λήξη του αγώνα έγινε η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες και στην οικογένεια του Παύλου Πτωχού.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πάμισος: Γρηγορόπουλος, Κωτσάκης, Γερμάνης, Κουμπαρούλης (59' Μουλαβασίλης), Βεργόπουλος, Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος, Διακουμής, Κέρμαλης, Χαρμπίλας, Αντωνίου (86' Γ. Ξυνός). Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πατσιώτης, Παναγόπουλος, Ηλιόπουλος, Σουρλίγκας, Κάτσος, Μωρόγιωργας, Χριστόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Κωστούλας, Ορόθκο, Ρούσσης, Γιαλούσης, Καστέλ, Αλβάρο, Εγκον, Μπακασέτας, Αναστασόπουλος, Ντινιωτάκης.

Στο 55ο λεπτό πέρασαν ως αλλαγή και αγωνίστηκαν οι Κοντοπίδης, Σβίγγος, Στρέμπας, Καστριτσέας, Βαλμάς, Σπ. Νικολίτσας, Αδάμος, Γ. Νικολίτσας, Τσόφλιος, Δήμας, Ψυχογιός.

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας
arcadia-sports.gr