Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Βαριά ήττα για τη γυναικεία ομάδα των Ελπίδων Ιωαννίνων..


 Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα των Ελπίδων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 2ου ομίλουτης Γ' Εθνικής, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Μεσολλογίου 2008 με το ευρύ 5-0.

Μετά λοιπόν από 20 περίπου χρόνια από την τελευταία παρουσία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, οι Ελπίδες έδειξαν ότι η συνέχεια τους ανήκει.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν σαφώς ανώτερη από τη μαχητική ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς είχε στη σύνθεσή της παίκτριες όπως οι Σούλα, Ζαμπατιώτη, Χοτζάι, Καραμανοπούλου, Καπνίση που είχαν αγωνιστεί παλιότερα στην Α' Εθνική, μετουσιώνοντας αυτήν την υπεροχή σε πέντε τέρματα.

Στο α΄ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα βρήκε σθεναρή αντίσταση από τις Γιαννιώτισσες που μπήκαν δυνατά δημιουργώντας πολλές προϋποθέσεις για ένα γκολ, ενώ  θετική εντύπωση δημιούργησε η πολύ καλή αλληλοκάλυψη που είχαν οι Ελπίδες  στον αμυντικό τομέα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες ναπ άνε στα αποδυτήρια με το ρευστό 1-0.

Η είσοδος, όμως, στο β΄ημίχρονο της Ζαπαντιώτη και το ανέβασμα σε απόδοση των Πρασσά, Χοτζάι και Σούλα σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Βαΐτση, Γιούλα, Μάστορα έγειραν την πλάστιγγα προς τις Μεσολογγίτισσες που κατάφεραν στο να κυριαρχήσουν πλήρως .

Το φιλμ  του αγώνα
13' ΓΚΟΛ: Σέντρα της Πρασσά και η Καπνίση με ωραία κεφαλιά κάνει το 1-0

15': Τρομερό μακρινό σουτ της Καραμανοπούλου στη συμβολή οριζόντιου και κάθετου δοκαριού.

28': Μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 σε μια σύγχυση στην άμυνα, η Λισγάρα σουτάρει μέσα από τη μικρή περιοχή με την μπάλα προσκρούει στο δοκάρι

31': Ψηλοκρεμαστό σουτ της Τσάγκα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

36': Κερδισμένο κόρνερ των Ελπίδων, η μπάλα περνάει από πολλά σώματα αλλά καμία εκ των προωθημένων δεν κατάφερε να βρει την μπάλα.

39': Δοκάρι για το Μεσολόγγι 2008 σε σουτ της Σούλα.

51': Τρίτο δοκάρι σε φάουλ της Χοτζάι, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των Ελπίδων.

66' ΓΚΟΛ: Καταπληκτική ασίστ της Πρασσά στη  Ζαπαντιώτη που προλαβαίνει την έξοδο της Βαΐτση και με ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 2-0.

71' ΓΚΟΛ: Σέντρα της Πρασσά, η Καπνίση με σούτ κάνει το 3-0.

81' ΓΚΟΛ: Μπαλιά της Χοτζάι  η Ζαπαντιώτη με σουτ κάνει το 4-0.

89' ΓΚΟΛ: Η Χοτζάι με κεφαλιά σε σέντρα της Πρασσά  κάνει το τελικό 5-0

Καλή η διαιτησία του Καλύβα και των βοηθών του Τσοτσισβίλι, Μάρκου (Αχαΐας)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Κάππα,Μόκκα (72΄Ασπρούδα), Χονδρού,Σούλα, Τραυλού, Πρασσά, Λιατάκη (46΄Ζαπαντιώτη), Μαρκουτσά (83΄Πυλαρινού), Καπνίση, Καραμανοπούλου, Χοτζάι

ΕΛΠΙΔΕΣ: Βαΐτση, Λουκά, Κοκκώνη, Διαμάντη,Τσαγκογιάννη, Κώτση, Σωτηρίου (47' Παππά), Μάστορα (80' Γούσια), Λισγάρα, Τσάγκα, Ζώτου

Γ. ΠΑΠΠΑΣ
passports.gr
............................................................................................................................................................

******η 13 χρονη Καπνίση Μ. πρίν λίγο καιρό έβγαλε το πρώτο της δελτίο και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της οπως και της Χοτζάι Πελ. ,οπως και των περισσοτέρων κοριτσιών της γηπεδούχου ομάδος.
******η  πρωτοβουλία για την δημιουργία γυναικείας ομάδας στην πόλη μας έχει πολλά κέρδη και για την πόλη μας αφου η αποστολή απο τα Γιάννενα γευμάτισε σε καταστήματα της πόλης μας ,καθήσανε σε καφε-μπάρ της πόλης ,πήγανε στα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης μας ,οι πιο πολλόι ήρθανε για 1η φορά και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις..Αυτή η αναφορά για ορισμένους που ήταν αρνητικοί για την δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.Οτι γίνετε που προβάλει την πόλη μας είναι καλό..
******  η επανεμφάνιση της Χριστίνας Ζαπαντιώτη στους αγωνιστικούς χώρους μετά απο πολύ καιρό, συνοδεύτηκε με την επίτευξη 2 γκόλ απο την ταλαντούχα παίκτρια.
*******τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Κος Παπαχρήστου Τάκης,όπως και άλλα μέλη  του Δ/Σ..