Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευκολα η Ακαδημία ξεπέρασε στο Ευηνοχώρι το εμπόδιο της Παλαιοπαναγιάς..


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ 3 - 0
Άνετη νίκη της Ακαδημίας απέναντι στην Παλαιοπαναγιά. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία η Ακαδημία, ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε μια ακόμα νίκη, και έτσι σκαρφάλωσε ψιλότερα στη βαθμολογία. Το πρώτο ήμίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Ακαδημία που κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Στην επανάληψη, η Παλαιοπαναγιά μπήκε πιο δυναμικά στον αγώνα για το πρώτο δεκάλεπτο, στην συνέχεια όμως και μέχρι το τέλος του αγώνα η ακαδημία είχε τον κυρίαρχο ρόλο που κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα και να κλειδώσει την νίκη της.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (75’ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΖΟΥΜΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΒΛΑΧΟΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΠΑΠΑΣ (62’ ΔΗΜΑΡΑΣ Π.), ΚΡΑΝΗΣ (86’ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ: ΒΙΤΣΑΣ, ΜΠΟΥΖΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (80’ ΘΩΡΗΣ), ΔΡΟΣΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ (85’ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ), ΜΑΡΑΝΤΖΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (79’ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ), ΚΟΝΤΟΣ, ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ, ΚΑΝΕΛΟΣ
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2΄ Από δεξιά ο Παππάς περνά δύο αντιπάλους μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, σουτάρει και αποκρούει σε κόρνερ ο Βίτσας
9’ Φάουλ από αριστερά με τον Παππά, περνά η μπάλα συρτά στο δεύτερο δοκάρι, ο επερχόμενος Μπαλαούρας σουτάρει και σχεδόν εξ επαφής ο Βίτσας μπλοκάρει.
10’ Συρτή πάσα του Ζουμά στον Παππά από αριστερά, ο τελευταίος μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, σουτάρει και κάνει το 1-0.
16’ Γρήγορη εκτέλεση φάουλ από το Βλάχο λίγο κάτω από το κέντρο, η μπάλα στην πλάτη της άμυνας τη Παλαιοπαναγιάς εκεί όπου βρίσκεται ο Γερετσιάν ο οποίος πιάνει μια δύσκολη κεφαλιά και με εκπληκτικό τρόπο στέλνει την μπάλα στο δεξί Γάμα το Βίτσα κάνοντας το 2-0.
54’ Κόρνερ από αριστερά με τον Παππά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπαλαούρας απ’ ευθείας σουτάρει και η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βίτσα.
58’ Από αριστερά κάτοχος της μπάλας ο Κανέλος, σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Ξηρός με εντυπωσιακό τρόπο διώχνει σε κόρνερ.
61’ Ο Κράνης βγάζει έξυπνη μπαλιά στον Αθανασόπουλο από αριστερά, ο οποίος μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, σουτάρει και η μπάλα καταλήγει άουτ.
65’ Ο Ζουμάς πασάρει στο Γεραστιάν έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος γυρίζει, σουτάρει και η μπάλα καταλήγει στην συμβολή των δοκαριών του Βίτσα και στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί της Παλαιοπαναγιάς.
84’ Από δεξιά μετά από ατομική ενέργεια του Κράνη ο οποίος βγάζει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου βρίσκεται νεαρός Αποστολόπουλος που με δυνατό σούτ στον αέρα κάνει το τελικό 3-0.
Από την Ακαδημία δεν υστέρησε κανένας.
Από την Παλαιοπαναγιά ξεχώρισαν οι Πολονύφης και Κανέλος
evinochori-kalidona.gr