Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έδειξε ποίος είναι το αφεντικό

 Ο Παναιτωλικός με μία ικανοποιητική εμφάνιση έφυγε νικητής από το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος .



Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας παίζοντας αυτή την φορά ποιο ορθόδοξα με αποτέλεσμα να κάνει ένα γκολ και να δημιουργήσει ευκαιρίες και για άλλα .

Στο καλύτερο τους φετινό παιχνίδι τα καναρίνια , μπορεί να νίκησαν με το φτωχό 1-0 αλλά ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και η νίκη μπορεί να χαρακτηρισθεί ως εύκολη. Ο Φαβάλι στο 20’ από την μικρή περιοχή με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους κυανοκιτρινούς. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός εξακολούθησε να έχει την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες χωρίς καμία από αυτές να καταλήξουν στα δίχτυα .

Και στα δυο ημίχρονα οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου κυριάρχησαν στο παιχνίδι δημιουργώντας πολλές φάσεις για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Με τους Καμαρά και Φαβάλι να απειλούν από τα άκρα ο Παναιτωλικός έδειχνε από την αρχή απειλητικός, αλλά στην τελική ενέργεια τα χαλούσε και δεν είχε το αποτέλεσμα. Ο Φαβάλι αφού φάνηκε και τυχερός πέτυχε το γκολ που έδωσε στα καναρίνια του τρεις βαθμούς και έδιωξε το άγχος από την ομάδα του.

Οι κυανοκίτρινοι νίκησαν ένα πολύ καλό αντίπαλο που δεν ήρθε στο Αγρίνιο να κλειστεί, κάτι που βοήθησε και τους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα.

Οι καλύτερες φάσεις:

8' Φάουλ για τον Παναιτωλικό που κερδίζει ο Φαβάλι σε καλό σημείο λίγα μέτρα έξω από τη περιοχή.Η μπάλα κοντράρει στο τοίχος και φεύγει πίσω.

10' Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Ακουάρο έπιασε τη κεφαλιά αλλά ο Λαμπάκης μπλόκαρε.

20' ΓΚΟΛΛΛΛΛ!! Μετά το λάθος της άμυνας της Αναγέννησης ο Φαβάλι εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

24' Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Φαβάλι με εξερετική μπαλιά έβγαλε τον Πασά απέναντι στον Λαμπάκη ο οποίος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Στην επαναφορά της μπάλας απ ' την κόντρα, ο Πασάς με πολύ ωραία σέντρα βρήκε τον Καμαρά ο οποίος από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

26' Μακρινό σουτ από τον Μπογκντάνοβιτς, η μπάλα πέρασε κάποια μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Λήξη Α' ημιχρόνου

Έναρξη Β' ημιχρόνου.

47' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, μετά από σέντρα του Φαβαλι ο Καμαρά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

52' Μακρινό σουτ από τον Γιάνεφ, μπλοκάρει ο Λαμπάκης.

53' Δυνατό σουτ του Φαβάλι μέσα από τη περιοχή, μπλοκάρει ο Λαμπάκης.

55' ο Σφακιανάκης δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

62' Ο Καμαρά σε μια υποδειγματική αντεπίθεση πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στη περιοχή και στην έξοδο του Λαμπάκη έπεσε ζητόντας πέναλτυ που δεν του δόθηκε.

64' Ο Σερέτης βλέπει τη κίτρινη κάρτα.

56' Τρομερό σουτ από τον Μπογκντάνοβιτς εκτός περιοχής! Διώχνει με δυσκολία ο Λαμπάκης σε κόρνερ.
65' Πολίτης και Καρακάσογλου στην θέση των Fabio και Σκέμπη.

71' Κόρνερ για την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

73' Κλείνει τις αλλαγές τις η Αναγέννηση Γιαννιτσών, στη θέση του De Paula ο Βαξεβάνος.

76' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Πασά ο Μύγας.

78' Ο Καμαρά πέρασε ξανά όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε πολύ καλή σέντρα για τον Γιάνεφ ο οποίος έπιασε αέρα.

80' Μακρινό σουτ του Γιάνεφ, η μπάλα ψηλά άουτ.

Δεύτερη αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του σκόρερ της ομάδας μας Λούκας Φαβάλι, ο Μπακάκης

85' Άλλη μια γρήγορη αντεπίθεση για τον Παναιτωλικό. Ο Κούσας έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Καμαρά ο οποίος βγήκε απέναντι στον Λαμπάκη αλλά δεν κατάφερε να σουτάρει.

87' Σουτ του Μπαξεβάνη εκτός περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Τακίδη.

90+3 Λήξη του αγώνα

Ενδεκάδες:


Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Γκόλιας, Κούσας, Ιωάννου, Ακουάρο, Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκης, Φαβάλι(85’Μπακάκης), Πασάς(76’ Μύγας), Καμαρά(89'Τζίτζης) Γιάνεφ.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σερέτης, Τσιάμης, Στεργίδης, Χατζόγλου, De Paula Felipe(75’Βαξεβάνος), Ιορδανίδης, Φάμπιο(65’ Πολίτης), Στεφανίδης, Ντατίδης, Σκέμπης (65’Καρακάσογλου).
 panaitolikos1926.gr