Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Για γέλια και για κλάματα...


Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Παναιτωλικός ήταν τραγικός επιθετικά καταφέρνοντας να χάσει ακόμη δυο πολύτιμους βαθμούς, αφού αυτή την φορά έμεινε ισόπαλος (0-0) με την Επανομή στην έδρα της. Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα της Αναγέννησης έπαιξε έξυπνα καταφέρνοντας  να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα καναρίνια προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως  με ατομικές ενέργειες του Μύγα και του Καμαρά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι κυανοκίτρινοι μετά την νέα γκέλα βρισκονται σε πολύ μειονεκτική θέση αφού πολύ νωρίς φαίνεται να μένουν εκτός στόχων.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του, με τους παίκτες της Αναγέννησης κυρίως με το δυνατό τους παιχνίδι να κερδίζουν τις μονομαχίες. Σε ένα κακό παιχνίδι οι φάσεις των δυο ομάδων ήταν ελάχιστες και το 0-0 αντικατροπτρίζει πλήρως την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ακόμη χειρότερο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να μην απειλούν. Ο Νίκος Καραγεωργίου με τις αλλαγές του προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού χωρίς να  τα καταφέρει, με τα καναρίνια να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και χωρίς αποτέλεσμα.

Η αρχική ενδεκάδα

Τακίδης, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας, Μπακάκης, Κούσας, Μπογντάνοβιτς, Σφακιανάκης, Μύγας, Φαβάλι, Καμαρά
panaitolikos1926.gr