Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τέλος η χρονιά για τον Κουτρουμάνο!


Νέο σοκ για τον Παναιτωλικό αλλά κυρίως για τον ίδιο τον Δημήτρη Κουτρουμάνο,  αφού το μόσχευμα που είχε προσθέσει πριν λίγες ημέρες σε χειρουργείο που είχε κάνει στην Γερμανία μολύνθηκε.  Αυτό τον ανάγκασε να επιστρέψει στην χώρα που χειρουργήθηκε για να υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Αυτό συνεπάγεται με το τέλος του ποδοσφαίριση από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά.

Για την εξέλιξη αυτή, μίλησε στον ΔΥΤΙΚΑ 9.61FM ο γιατρός του Παναιτωλικού, Γρηγόρης Ζήσης. «Θα μπορούσε να περάσει το μικρόβιο στο αίμα του. Δεν κινδύνεψε η υγεία του αλλά είναι μια άσχημη κατάσταση».

Στην συνέχεια, ο Ζήσης επισήμανε: «Το μικρόβιο αυτό είναι νοσοκομειακό και είναι ανθεκτικά και στα αντιβιοτικά. Συμβαίνει αυτό όσο καλά και να γίνουν οι αποστειρώσεις. Είναι πρόβλημα για μας τους γιατρούς και κυκλοφορούν στα νοσοκομεία.

Τώρα ξεκινάει από την αρχή αφού το μόσχευμα καταστράφηκε και πλέον μένει να διορθωθεί το γόνατο αφού το μικρόβιο προχωράει κι εκεί. Δεν μπορούμε να ξέρουμε όλο αυτό πόσο χρόνο θα πάρει. Μπορεί να είναι και μήνας. Θα το δείξουν οι εξετάσεις αυτό. Ήταν άτυχος ο Δημήτρης. Έχει ξανασυμβεί σε ποδοσφαιριστή αλλά πήγαν όλα καλά.

Απλά για το παιδί αυτό του έτυχε στην καλύτερη περίοδο. Είχε μια καλή χρονιά πέρσι, τραυματίστηκε με τον Άρη και μετά του πήγαν όλα στραβά. Εγώ είμαι αισιόδοξος αν καθαρίσει η άρθρωση από το μικρόβιο. Υπάρχουν και πλαστικά μοσχεύματα που μπορούν να διαψεύσουν και την επιστήμη. Φυσικά η φετινή χρονιά έχει τελειώσει! Αυτό μας στεναχωρεί»!

Το Panaitolikos1926.gr του εύχεται να βγει δυνατός από την νέα δοκιμασία και να επιστέψει κοντά μας δυνατότερος.
panaitolikos1926.gr