Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κάλεσμα και συμβουλές της Αναγέννησης Περιβολίου....


Ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της να σταθούν «με ήθος και αξιοπρέπεια» στην ομάδα στην ιστορική της «πρώτη» στη Δ’ Εθνική, εξέδωσε η Αναγέννηση.


Kάλεσμα στον κόσμο της, ενόψει της ιστορικής, κυριακάτικης (21/10) «πρώτης» της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, απέναντι στο Μεσολόγγι, απηύθυνε, με ανακοίνωσή της η Αναγέννηση Περιβολίου. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «πρωτόγνωρη εμπειρία», το κυρίως, ωστόσο, μέρος της, αναλώνεται σε προτροπές προς τους φιλάθλους, ώστε να επιδείξουν την αρμόζουσα, φίλαθλη συμπεριφορά, πέρα από στάσεις ικανές να αποδειχτούν επιζήμιες για την ομάδα. Αναλυτικά, το κείμενο έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι της Αναγέννησης Περιβολίου.

Την Κυριακή 21/10/1012 ξεκινά το Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας όπου συμμετέχει και η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Αυτή η ιστορική συμμετοχή αποτελεί για όλους μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όπου με την προσπάθεια και την στήριξη όλων μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να συμμετάσχουμε με ήθος και αξιοπρέπεια εκπροσωπώντας επάξια το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.
Το Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι ένα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ σκληρό Πρωτάθλημα. Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις έχουμε υποχρέωση όλοι μας να στηρίξουμε και να προστατέψουμε με κάθε μέσο και τρόπο την ομάδα μας,τόσο από αγωνιστικής όσο και από οικονομικής.
Η Ε.Π.Ο. είναι ιδιαίτερα αυστηρή στην τήρηση των κανονισμών που διέπουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Οι κύριοι πόροι οικονομικής επιβίωσης της Ε.Π.Ο. αποτελούν τα πολύ βαριά πρόστιμα και τα οποία επιβάλλονται με χαρακτηριστική ευκολία και τις περισσότερες φορές και για ασήμαντες αφορμές. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
           -Την ρίψη πάσης φύσεως αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου.
-Τις βωμολοχίες προς την διαιτησία, τους παρατηρητές. όπου εκτός των προστίμων μπορούν να επιφέρουν μέχρι και την διακοπή του αγώνα και την τιμωρία της ομάδας.
           -Το άναμμα βεγγαλικών.
-Οι πάσης φύσεως προκλήσεις προς την διαιτησία, παρατηρητές και φιλοξενούμενες
           ομάδες.
Αγαπητοί φίλοι της ομάδας, θα υπάρχουν διαιτησίες που μπορεί να αδικήσουν και διαιτησίες που μπορεί να ευνοήσουν, ηθελημένα ή αθέλητα την ομάδα μας. Έτσι είναι οι διαιτησίες. Υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν ηθελημένα ή αθέλητα ανθρώπινα λάθη. Αυτά δεν αντιμετωπίζονται ούτε με βιαιοπραγίες, ούτε με βωμολοχίες. Εμείς ως Διοίκηση είμαστε υποχρεωμένοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διεκδικήσουμε ισονομία ,ώστε να προστατέψουμε και να διαφυλάξουμε την ομάδα μας. Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η ομάδα δεν θα μπορέσει να αντέξει τέτοιου είδους βαρύτατα οικονομικά πρόστιμα.  Με την πεποίθηση ότι όλοι μαζί θα προστατέψουμε την ομάδα μας ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε ένα όμορφο και αξιοπρεπές για την ιστορία της ομάδας μας  ποδόσφαιρο».
   ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

corfusports.gr...............corfugoal.gr