Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΟΛΥΜΠΟΣ: Δίχως τέσσερις, λόγω... ΑΕΜ!


Πανδής ξεκουράζει, με Νυμφές, Παππά, Ανδριώτη, Κονόμη, Μπαλανίκα, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Μεσολογγίου – Η 18μελής αποστολή – Κάλεσμα στον κόσμο κι «ευχαριστώ» για Μετέωρα.

*

Πρεμιέρα αύριο, Τετάρτη (31/10, 14.45) για τον Όλυμπο στο Κύπελλο της ΕΠΣΚ, απέναντι στον Αχιλλέα Νυμφών. Σε ματς νοκ- άουτ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του «Ιστορικού», στην Καλλιθέα Καναλίων, με στόχο, φυσικά, την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο στόχος, στόχος, αλλά και το... Μεσολόγγι, Μεσολόγγι! Μιλάμε, ασφαλώς, για τον μεγάλο αντίπαλο του «Ιστορικού», στο κυριακάτικο, εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας ματς, με την ΑΕΜ, για την 3η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής. Κι ενόψει του οποίου, ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Πανδής, αποφάσισε να ξεκουράσει τέσσερα βασικά στελέχη του.

Δίχως, λοιπόν, τους Τ. Παππά, Ανδριώτη, Κονόμη και Μπαλανίκα, θα παραχθεί αύριο, ο Όλυμπος, κόντρα στους δεύτερους της Α1. Δίνοντας, παράλληλα, την ευκαιρία σε παιδιά, με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, να καταθέσουν τα «μπορώ» τους.

Συνολικά, στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές: Πισιάνης, Αργυρός, Κατσαρός, Σπίνουλας, Μυρίλλας, Κονισπολιάτης, Γραμμένος, Βλάσσης, Στρατηγός, Γκερέκος, Χόντζας, Ιωνάς, Μαρτίνος, Μούτας, Βουγιούκας, Πανδής, Θέμας και Ίσερης.

«Ευχαριστώ» κι «ελάτε»

Στο μεταξύ, κάλεσμα στον κόσμο του να ενισχύσει την ομάδα στο ματς με τις Νυμφές, εξέδωσε σήμερα, Τρίτη (30/10) το ΔΣ του Ολύμπου. Λέγοντας, παράλληλα, το «ευχαριστώ» του στους φίλους της ομάδας, που έδωσαν το «παρών» στον κυριακάτικο αγώνα με τα Μετέωρα, εξέδωσε ο Όλυμπος.

Αναλυτικά, το κείμενο:

«Το Δ.Σ. της ομάδας, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας, που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες βρέθηκαν δίπλα της στον νικηφόρο ματς με τα Μετέωρα. Παράλληλα καλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν αύριο στις 14.45 στο γήπεδό μας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νυμφών».
corfusports.gr