Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.....Κρατάει μόνο το τρίποντο

 Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο ΓΟΜ επικράτησε με 1-0  του Αστέρα Κεφαλοβρύσου στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θ.Πασσιόπουλος΄΄Σε ενα παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες η φιλοξανούμενη ομάδα μπήκε δυνατά και είχε την πρωτοβουλία του αγώνα ,απέναντι σε ενα νωθρό αντίπαλο που ψαχνότανε να βρεί τα ΄΄πατηματά του΄΄ στο γήπεδο.
Στο 18΄ο Χονδρογιάννης βρέθηκε απέναντι απο τον Αναστόπουλο αλλά στο σούτ που επιχείρησε ο νεαρός ποδοσφαιριστή;ς του Αστέρα απέκρουσε εντυπωσιακά ο  ΄΄πορτιέρο΄΄ του ΓΟΜ.
Με την είσοδο του Δάλλα στο 26΄ο ΓΟΜ ισορόπησε το παιχνίδι και στο 33΄σε κόρνερ του Λιάπη ο Σούλας στο 2ο δοκάρι σουτάρει άουτ.
Στο 37΄σε φάουλ του Δάλλα σύγχιση στην περιοχή του Τσοκάντα και ο Σακελαρόπουλος απο κοντά κάνει το 1-0
Στο 51΄σε κόρνερ του Κανταρέλου η μπάλα περνά απο όλους γυρίζει ο Σκαρμούτσος και αποκρούει ο Μιχαλόπουλος Ι του Δ.  επί της γραμμής.
Στο 65΄σε φάουλ του Δάλλα αποκρούει ο Τσοκάντας πρό του Σούλα
Στο 80΄σε ΄΄τσάφ΄΄ αμυντικού του ΓΟΜ ο Σκαρμούτσος απο καλή θέση σούταρε αουτ.
Στο 85΄ωραία ενέργεια και σούτ του Σούλα απέκρουσε ο Τσοκάντας
Απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν οι Σούλας Δ., Μιχαλόπουλος Ι. του Δημοσθ.,Δάλλας,Κοκόρης Α. ενώ σταθερός ήταν οταν χρειάστηκε ο Αναστόπουλος ,απο τον Αστέρα που σε 4 αγωνιστικές εχει γνωρίσει στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει αγωνιστεί την ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκόρ [1-0] ,διακρίθηκαν οι Μηλιώτης,Σκαρμούτσος,Καρέτσος Β.,Κανταρέλος και Ψαθάς.
Καλή η διαιτησία των Βαλιάνου,Τσίκνα, Μιζάλου
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Αναστόπουλος Κ.,Κοκόρης Α.[λ.τ.69΄Τσαλίκης Α.]Αντωνόπουλος Ι.,Μπαλαμπάνης Α.,Διαμαντόπουλος Χ.[26΄Δάλλας Ι.]Μιχαλόπουλος Ι. του Δ.,Λιάπης Ε.,Πασπαλιάρης Δ.,Σακελαρόπουλος Δ.,Σούλας Δ.,Μιχαλόπουλος Ι. του Θ.[λ.τ. 76΄Καμπύλης Σ.]
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ..Τσοκάντας,Σαλονίτης,Φούντας Α.,Σκαρμούτσος,Μηλιώτης Α.,Ψαθάς,Καρέτσος Β.,Κανταρέλος,Κολτσίδας [62΄Φούντας Δ.],Χονδρογιάννης Σ.,Καραδήμας Ε.[46΄Ανδρεάκης Κ.]


 συναγερμός στην εστία του Τσοκάντα [Αστέρας Κ.]

 Φούντας Α.[Αστέρας Κ.], Δάλλας Γιάν.[ΓΟΜ],αλλαξε την εικόνα της ομάδος του με την εισοδό του στο 26

 Αναστόπουλος Κ.[κράτησε το μηδέν στη φάση στο 18΄]