Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στο δρόμο της διαμεσολάβησης "Λύμπε", Καρασαββίδης, Ζαφειρόπουλος


Το δρόμο που χάραξαν πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές ακολουθούν με τη σειρά τους, δημοφιλείς παίκτες προκειμένου να παραμείνουν κοντά στα γήπεδα. Οι περισσότεροι αποφασίζουν να καθίσουν στα θρανία και να γίνουν προπονητές, όπως ο Νικοπολίδης, ο Ελευθερόπουλος, Ουζουνίδης, Βόκολος και άλλοι, αξιοποιώντας τις όποιες ισχυρές τους γνωριμίες στο χώρο.

Κάποιοι άλλοι θεωρούν πως μπορούν να φανούν χρήσιμοι σε πρώην συναδέλφους τους ακολουθώντας το επάγγελμα του διαμεσολαβητή, και να τους συμβουλέψουν στο επόμενο βήμα της καριέρας τους, όπως ο Τσιάρτας, ο Νινιάδης, ο "Τζόλε" και αρκετοί ακόμη που λειτουργούν και χωρίς άδεια.

Οι Ελληνες μάνατζερ στην καταγραφή του Αυγούστου 2012 ήταν 65, με 17 από αυτούς να έχουν ζήτημα με την άδειά τους, καθώς έχει ανακληθεί από την ΕΠΟ μέχρι νεωτέρας.

Την Πέμπτη 27/9 διενεργήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ οι προγραμματισμένες εξετάσεις Διαμεσολαβητών Μετεγγραφών Ποδοσφαίρου (Players’ Agents), στις οποίες πέτυχαν οι υποψήφιοι Νίκος Ζαφειρόπουλος, Θεόφιλος Καρασαββίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος, αποκτώντας έτσι την άδεια μάνατζερ.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ «κρέμασε» πριν από λίγους μήνες τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως ο Λυμπερόπουλος δεν θα εγκαταλείψει και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Αδεια μάνατζερ πήραν επίσης οι Νίκος Ζαφειρόπουλος και Θεόφιλος Καρασαββίδης, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα, ασκούσαν διαμεσολαβήσεις παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Την Πέμπτη 27/9/2012 διενεργήθηκαν στα γραφεία της Ε.Π.Ο. οι προγραμματισμένες εξετάσεις Διαμεσολαβητών Μετεγγραφών Ποδοσφαίρου (Players’ Agents). Στις εξετάσεις πέτυχαν οι υποψήφιοι Νίκος Ζαφειρόπουλος, Θεόφιλος Καρασαββίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ανακλήσεις - Αφαιρέσεις άδειας μάνατζερ
Η Επιτροπή Διαμεσολαβητών Μετεγγραφών αποφάσισε τα ακόλουθα:

Αφαιρείται η άδεια από τον διαμεσολαβητή μετεγγραφών ΜΠΟΝΟΒΑ ΑΝΔΡΕΑ επειδή ασχολήθηκε και έχει εμπλακεί σε πράξεις ή παραλήψεις που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του διαμεσολαβητή.
Ανακαλείται προσωρινά η άδεια του διαμεσολαβητή μετεγγραφών ΝΤΟΤΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ μέχρις εκδικάσεως και έκδοσης απόφασης αναφορικά με την υπόθεση του στην τακτική δικαιοσύνη.
Με απόφαση της Επιτροπής Διαμεσολαβητών Μετεγγραφών ανακαλείται προσωρινά η άδεια διαμεσολαβητή των παρακάτω για δύο μήνες. Εάν εντός του ως άνω χρονικού διαστήματος δεν τακτοποιηθούν τα θέματα των ασφαλιστικών συμβολαίων, η άδεια θα ανακληθεί οριστικά.

ΑΛΕΞΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΛΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΟΥΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΑΒΡΑΑΜ
ΙΣΚΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΙΟΥΡΗΣ-ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΥΡΤΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΑΡΟΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΙΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


acadimies.gr