Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μάριος Πλακίδας στο 89΄ο ΄΄λυτρωτής΄΄της ομάδας του

 ΜΑΡΙΟΣ ΠΛΑΚΙΔΑΣ..πέτυχε το νικητήριο γκόλ στο 89΄και η ομάδα πέτυχε το 4 χ 4


4Χ4 η ΈΝΩΣΗ ΑΣΑ που χρειάστηκε μόλις 10' για να κάνει την ανατροπή του σκορ απέναντι στον ΠΑΟΚ Κόκκινου.Ένα πρώτο ημίχρονο με δυο καλά σουτ στο 15' από τον Γιαχρίτση Λ.και φοβερή απόκρουση από τον τερματοφύλακα Δημητρά και στο 32' απευθείας σουτ στη κίνηση από τον Πολυτάρχου πέρασε λίγα εκατοστά άουτ. Ο Παοκ  έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς  στο 10' όταν σε σουτ του Βασιλάκη ο Γκουλής απέκρουσε με τα πόδια αλλά η μπάλα συνέχισε προς τα δίχτυα και εκεί ήταν ο Παπαδημος που την έδιωξε . Δεν άργησε  ο Παοκ να ανοίξει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι που το εκτέλεσε ο Κάφαλης στο 72'. Η  ισοφάριση για την Ένωση ΑΣΑ έγινε στο 79' από τον Κοντογόνη  μετά από καλή εκτέλεση πέναλτι.Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ΑΣΑ ήρθε στο 89' από τον Πλακίδα Μ. .Στο 90' ο Νικολάου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι . Η Ενωση ΑΣΑ έμεινε με δέκα παίχτες στο 80' μετα την κόκκινη κάρτα που αντέκρισε ο Πλακίδας Χ.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ: Γκουλής Κόλλιας,Αντωνιάδης,Καραμπέτσος,Γιαχρίτσης Γ(75'Καλιακμάνης),Παπαδήμος,Πολυτάρχου(76'Πλακίδας Χ),Γιαχρίτσης Λ.,Πλακίδας Μ.,Κοντογόνης, Καφετζόπουλος(80'Νικολάου)
Προπονητής:Γεραντώνης Δ.

ΠΑΟΚ Κόκκινου:Δημητράς,Τριανταφύλλου,Ντέλης,Τσαμουτσάνης,Γεωργίου,Γκατσος-Γκαντσος,Δούμας(64'Κωσταντίνου),Ποταμίας(83'Μανιφάβας),Κάφαλης(88'Χαλβάτζης),Βασιλάκης,Σύρμος.
Προπονητής:Λέντας Ε.

Αναρτήθηκε από ΕΝΩΣΗ Άσπρα Σπίτια Αντίκυρα