Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πιό ποιοτικοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ που χάρισαν στην ομάδα το Super Cup


Στο Super Cup Αιτωλοακαρνανίας  ο  πρωταθλητής του νομού 2011-2012 Αρης Αιτωλικού και η κυπελούχος Αιτωλοακαρνανίας 2011-2012 Α.Ε.Μεσολογγίου αγωνίστηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο Θ.Πασσιόπουλος και η ΑΕΜ κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας μπροστά σε 500φιλάθλους τον μαχητικό ΑΡΗ με 3-2.
Η ΑΕΜ παρά την νίκη προβλημάτισε με την εμφανισή της διότι οι στόχοι με  το φετινό ρόστερ είναι
για πρωταθλητισμό ,και οταν τα βρίσκεις σκούρα απέναντι στον ΑΡΗ[που χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την ομάδα του Αιτωλικού που εχει χαμηλό μπάτζετ και το ρόστερ της ομάδας είναι για διαφορετικούς στόχους απο την ΑΕΜ],γεννά πολλά ερωτηματικά.Πάντως υπάρχει ακόμη χρόνος για την Μεσολογγίτικη ομάδα να μοντάρει ένα καλό σύνολο που θα κερδίζει και θα ενθουσιάζει με το ποδόσφαιρο που θα παίζει. Η ΑΕΜ στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε  σχέδιο στο παιχνίδι της ,με ανάπτυξη που βασίζεται στις ατομικές ενέργειες των παικτών της που σίγουρα η διαθέτει ποιότητα πολύ καλύτερη απο τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.. Εκει πού έδειξε πολλά προβλήματα ήταν στην αμυντική λειτουργία που στα πιο δύσκολα παιχνίδια απο το χθεσινό θα φανεί περισσότερο, κάτι πού έδειξε η ομάδα μας σε πολλά παιχνίδια κατά την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Εκει κατά την αποψή μας είναι όλα θέμα δουλειάς, δεσίματος, χημείας και φυσικά του κατά πόσο ο κάθε παίκτης μπορεί να αφομοιώσει τις εντολές του τεχνικού.
Ο Αρης παρουσιάστηκε καλύτερος του αναμενομένου και έδειξε σημάδια βελτίωσης απέναντι σε εναν μεγάλο αντίπαλο.Ειδικά μετά την είσοδο στο ημίχρονο των Τζαμαλή [Μικρός το δέμας, αλλά με τεράστιο ποδοσφαιρικό θράσσος],Γαβρίνα κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα μείωσε στο σκόρ και απείλησε για το 3-3,αντίθετα με την ΑΕΜ που με ξαφνικές αντεπιθέσεις στο διάστημα αυτό απειλούσε την εστία του ΑΡΗ και με την είσοδο του 16χρονου Σωτηρίου που σε 2-3 ενεργειές του κέρδισε το χειροκρότημα της κερκίδας.
Στο 15΄ μακρινό φάουλ του Δενδρινού κοντράρει σε αμυντικό ξεγελάει τον Σπυρόπουλο και 0-1.[αφού τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Αρης].
Στο28΄ ο Αρης ισοφάρισε όταν σε σέντρα του Καβαλιέρη Ν. ο Δενδρινός στην προσπαθειά του να διώξει σε κόρνερ πετυχαίνει αυτογκόλ και 1-1.
Στο 35΄ ο Πεντσας φεύγει απο κανονική θέση γυρίζει προ του Σπυρόπουλου στον Ξευγένη που ευκολα κάνει το 1-2.
Στο 44΄ ατομική ενέργεια απο τα αριστερά του Τσιούνη Α. και σέντρα αποκρούει ασθενώς ο Σπυρόπουλος και ο αριστεροπόδαρος Καρακίτσος με δεξί συρτό σούτ κάνει το 1-3.
Στο 51΄ σε  διώξιμο του Ρόκκου ο Βλαχογιάννης  με ωραίο σούτ στην απέναντι γωνία πέτυχε ενα ωραίο γκόλ και μείωσε σε 2-3 που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και απο τις δυο ομάδες.
Απο τον ΑΡΗ διακρίθηκαν οι Τζαμαλής,Χονδρογιάννης,Βλαχογιάννης,Γρηγοριάδης και απο την ΑΕΜ οι Πελέκης,Πεντσας,Καβαλλάρης και ο Σωτηρίου στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Η διαιτησία των Καραβασίλη,Ζαρκαδούλα με πολλά λάθη[ισως έπρεπε να γίνει καλύτερη επιλογή για τον συγκεκριμένο αγώνα] ενω πολύ καλός ήταν ο Ασημάκης.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ....[Θεοδοσίου Δ.] ..Σπυρόπουλος,Καλοκαίρης[46΄ Τζαμαλής],Πατσέας,Παναγιωτόπουλος,Καπελάρης,Καβαλιέρης,Τσάμης Σ.[78΄Ζηνεμπής],Τσίρκας[46΄ Γαβρίνας],Χονδρογιάννης,Γρηγοριάδης,Βλαχογιάννης
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.[Βασιλείου Χρ.], Ρόκκος,Μπαλαούρας Κ.,Νούλας Σ.,Δάρδας,Πελέκης,Δενδρινός,Ξευγένης[75΄Σωτηρίου],Καβαλλάρης, Πέντσας, Καρακίτσος[53΄ Μακρής Π.],Τσιούνης Α.[68΄ Φράγκος]