Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

συνέντευξη τύπου για το Super Cup μεταξύ Αρη Αιτωλικού και Α.Ε.Μεσολογγίου


Στο Ενωσιακό γήπεδο Θ.Πασσιόπουλος εγινε σήμερα το βράδυ η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα Super Cup  που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. μεταξύ του πρωταθλητή [Α1] Αρη Αιτωλικού και της κυπελούχου Α.Ε.Μεσολογγίου.
Ο θεσμός της διοργάνωσης αυτής τον ξεκίνησε η διοίκηση της ΕΠΣΝΑ με τον προεδρό της Κον Παπαχρήστο Π. και γίνεται για 3η χρονιά.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ  Κος Παπαχρήστος Π. ευχήθηκε να γίνει ενας καλός τελικός ,μίλησε για τα προβλήματα που οδήγησαν να γίνουν οι αλλαγές στα πρωταθλήματα που κυρίως ηταν τα οικονομικά προβλήματα που βασανίζουν τις ομαδες, και αναφέρθηκε οτι ανάλογα των φιναλίστ  του Super Cup θα ορίζεται και η έδρα του τελικού.
Οι δύο προπονητές των δύο ομάδων αφού αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και ευχές για τον αντιπαλό τους ευχήθηκαν να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου της περιοχής μας.
Χρ. Βασιλείου [ΑΕΜ]..Ευχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο που θα το παρακολουθήσει και να κερδίσει ο καλύτερος..Το Super Cup ειναι ένας θεσμός και σίγουρα μας ενδιαφέρει η κατακτησή του.Στόχος της ομάδος είναι να ξεφύγει το Μεσολόγγι απο αυτή την κατηγορία ,και με πολλή δουλειά πιστεύω να τα καταφέρουμε. Εχουμε ενα μήνα μπροστά να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρωτάθλημα να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που δέν έχουν παίξει πολύ στα φιλικά για να εχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα γι'όλους.Ηρθανε πολλά νέα παιδιά με ταλέντο αλλα με πολυ  δουλειά εχουν μέλλον στην ομάδα και να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να ψάχνουμε για παίκτες,και καλό είναι για την ομάδα να έχει γηγενείς ποδοσφαιριστές απο την περιοχή μας..Δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα φιλικά γιατί στα φιλικά δεν βγαίνει κανένας πρωταθλητής,επειδή δουλευουμε με διπλές προπονήσεις θέλει λίγο χρόνο να μοντάρουμε την ομάδα  και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ήρθαν φέτος 18 καινούργιοι ποδοσφαιριστές.Κανένας προπονητής δεν έχει το μαγικό ραβδί μέσα σε λίγες ημέρες να φτιάξει εναν ποδοσφαιριστή,γιάυτο απαιτείται πολύ δουλειά και υπομονή .
Δημ.Θεοδοσίου[ΑΡΗΣ ΑΙΤ.]..Eυχομαι να γίνει ενα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων.Βρισκόμαστε στην μέση της προετοιμασίας και στο Β΄στάδιο,οι ποδοσφαιριστές μου δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις,ηρθαν κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα,που σιγά σιγά αναμενουμε να μας βοηθήσουν.Θέλω να πιστεύω οτι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.Ενω ο Δήμος Γαβρίνας θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού αφού δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος αφού ξεκίνησε πρίν λίγες ημέρες την προετοιμασία του.Φυγανε καλοί παίκτες απο την ομάδα αλλά θέλω να πιστευω οτι αυτοί πού ηρθαν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.
Στην συνέχεια μίλησαν οι ποδοσφαιριστές .Πεντσας Χρ.[ΑΕΜ] Ευχομαι να γίνει ενας καλός τελικός,και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει.Σιγουρα μας ενδιαφέρει να κατακτήσουμε τον τίτλο,εχουμε ενα καλό σύνολο ,καλό τεχνικό τιμ και σίγουρα πιστεύω οτι θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα.Ηρθαν καλοί παίκτες στην ομάδα και μαζί με τα νέα παιδιά θα φτιάξουμε ενα καλό σύνολο που θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστή.
Πατσέας Γιαν.[ΑΡΗΣ ΑΙΤ.]Σιγουρα σε εναν τελικό όλα είναι πιθανά και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο για την ομάδα μας.Δουλεύουμε σκληρά γιατί υπάρχει διαφορά απο την Α1 κατηγορία που παίζαμε και την Δ΄Εθνική που θα παίξουμε φέτος.Εχουμε χρόνο για να μοντάρουμε μια καλή ομάδα και με πολύ δουλειά πιστεύω να τα καταφέρουμε.
****Το Μεσολόγγι Σπόρ απο την πλευρά του καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να συμμετάσχουν στην γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Ενωσιακό γήπεδο ,με την ευχή να γίνει ενα πολύ καλό παιχνίδι , όπου θα κερδίσει ο καλύτερος..