Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ιστορική απόφαση - H FIFA εισάγει επίσημα την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο


Η Goal-Line Technology είναι γεγονός ότι εισέρχεται στον κόσμο του ποδοσφαίρου μετά από απόφαση της FIFA

Είναι και επίσημο… Η τεχνολογία μπαίνει στο ποδόσφαιρο!

Έπειτα από την συνεδρίαση της FIFA στην Ζυρίχη πάρθηκε η απόφαση να μπει στο ποδόσφαιρο η περίφημη Goal-Line Technology!

Δηλαδή ο έλεγχος για το αν πέρασε η μπάλα ή όχι την γραμμή.

Είναι απόφαση που αδιαμφισβήτητα θα διχάσει πολλούς είναι πλέον γεγονός.

Αναμένεται βέβαια να δώσει τέλος στο ερώτημα «πέρασε ή όχι η μπάλα την γραμμή» και δεν θα εξαρτάται πια αποκλειστικά από το ανθρώπινο μάτι του διαιτητή ή των βοηθών του.

Η IFAB (International FA Board) συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης για το φλέγον ζήτημα της εισαγωγής της τεχνολογίας στο χώρο του ποδοσφαίρου!

Η πρώτη εμφάνιση της τεχνολογίας στο άθλημα θα γίνει τον Δεκέμβριο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, έπειτα στο Confederations Cup το 2013 και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το 2014!

Με ικανοποίηση «υποδέχθηκαν» την είδηση στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. «Η Premier League στηρίζει απόλυτα το νέο εγχείρημα και υποστήριζε ευθύς εξ αρχής την ιδέα της εισόδου της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. Υποδεχόμαστε με χαρά την απόφαση της FIFA.

Θα συζητήσουμε με τις αρμόδιες αρχές για την είσοδο του Goal Line Technology και στην Premier League, όσο το δυνατόν πιο σύντομα» η επίσημη τοποθέτηση της FA.


.football-academies.gr