Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η πρώτη γυναίκα προπονητής σε ανδρική ομάδα παλιά ήταν μοντέλο


Ο πιο σίγουρος τρόπος για να μην χάνουν ούτε μια προπόνηση οι παίχτες.

Εντάξει, ο τίτλος ήταν λίγο παραπλανητικός. Η Tihana Nemcic δεν είναι η πρώτη γυναίκα – προπονητής στον κόσμο. Κάνοντας ένα σύντομο search στο internet βρήκαμε ότι υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία: Η 43χρονη Νέλφι Ιμπάνιεθ η οποία τον περασμένο Μάρτιο ανέλαβε τα ηνία της Λος Χίχοος ντος Ασοσβίνκος, ομάδα Β' κατηγορίας του Περού. Όσον αφορά όμως στην πρώην ιδιότητά της, εκείνη του μοντέλου, δεν λέμε ψέματα. Η 24χρονη Tihana εκτός από part – time μοντέλο, το 2008 ήταν μέσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του αθλητισμού στην Κροατία.
Από εδώ και στο εξής όμως θα έχει να κάνει όχι με ψηλοτάκουνα και φορέματα υψηλής ραπτικής, αλλά με αθλητικές φανέλες και ποδοσφαιρικά παπούτσια, αφού πλέον είναι η προπονήτρια της Viktorija Vojakovac (Βικτόρια Βογιάκοβιτς), ομάδα που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της Κροατίας. Βέβαια το κορίτσι δεν έπεσε ουρανοκατέβατο στο ποδόσφαιρο: επί δέκα χρόνια αγωνιζόταν στη γυναικεία ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ φόρεσε και τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας της.
Λιώσ’ τους Tihana, κάν’ τους να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Κι εμείς θα τα πούμε στο Champions League.

http://exothemaradio.blogspot.gr
*****Πάντως και στο Μεσολόγγι υπάρχει γυναίκα-προπονητής σε ομάδα Παίδων ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 ,η Σοφία Καραμανοπούλου [φωτογραφία] ,και την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 κατέκτησε και το αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Τωρα μετά την συνεργασία ΑΕΜ-ΓΟΜ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ε.Μεσολογγίου προπονεί τα τμήματα τζούνιορ και προτζούνιορ.