Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δημ. Θεοδοσίου......ο κόσμος παρακολούθησε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες


Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο του Μεσολογγίου - το ενωσιακό "Θεόδωρος Πασσιόπουλος",, την ΑΕΜ του Μεσολογγίου και τον ΑΡΗ Αιτωλικού. Ο αγώνας ήταν για το τρίτο super cup. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ΑΕΜ, αλλά ο ΑΡΗΣ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ομάδα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο γήπεδο. Να, πώς περιγράφει την εικόνα του αγώνα ο Δημ. Θεοδοσίου, ο προπονητής του ΑΡΗ, στο προσωπικό του blogspot:  
http://dtheodosiou.blogspot.gr/


Δεν κατάφερε ο Άρης να κατακτήσει το τρίτο Super Cup που διοργανώνει η ΕΠΣΝΑ και γίνεται θεσμός, αφού ηττήθηκε από την ΑΕΜ με σκορ 3-2. Η παρουσία του Άρη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή. Στο πρώτο μέρος βρέθηκε να χάνει με σκορ 3-1 αφού η ΑΕΜ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ατομικά λάθη στο χώρο του κέντρου και με γρήγορες επιθέσεις έκανε το 2-1 και το 3-1 το οποίο σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η ΑΕΜ προηγήθηκε με 1-0 με γκολ από σπόντα όταν σε φάουλ μακρινό η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της ΑΕΜ και κατέληξε στην άλλη γωνία του Σπυρόπουλου. Ο Άρης ισοφάρισε με αυτογκολ του Δενδρινού. Γενικά στο πρώτο μέρος η ΑΕΜ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, οι παίκτες του Άρη έδειχναν κουμπωμένοι σεβόμενοι περισσότερο από όσο έπρεπε τον αντίπαλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά, η αλλαγή του Τζαμαλή όπως και του Γαβρίνα βοήθησαν να αλλάξει η ροή του αγώνα. Μείωσε νωρίς με τον Βλαχογιάννη σε 3-2, πίεσε αρκετά έφτασε τρεις τέσσερις φορές πολύ κοντά στο 3-3 αλλά δεν τα κατάφερε.
Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο που παρακολούθησε έναν ενδιαφέροντα αγώνα. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΜ για την κατάκτηση του τροπαίου. Για τον Άρη κρατάμε την βελτιωμένη εικόνα του σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κυπέλλου και την πολύ καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Όπως επίσης σημειώνουμε και κάποια πράγματα που χρειάζονται βελτίωση αλλά είναι εμφανές ότι αρκετά στοιχεία που θέλουμε αρχίζουν και φαίνονται στο γήπεδο.