Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΚΟΥΡΗΣ: «Τριάδα- φωτιά, αλλά δεν φοβόμαστε!»


Ο τεχνικός του Περιβολίου σχολίασε στο Corfusports.gr την κλήρωση του Πρωταθλήματος, που έφερε την ομάδα του, στα πρώτα ματς, απέναντι στα... θηρία!



Για εξαιρετικά δύσκολο έμπα στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, έκανε λόγο ο τεχνικός της Αναγέννησης Περιβολίου, Γιάννης Κουρής. Ο Λευκιμμιώτης προπονητής, μιλώντας στο Corfusports.gr για τα... αποτελέσματα της κληρωτίδας, που έβγαλε, κατά σειρά, αντιπάλους της ομάδας του την ΑΕ Μεσολογγίου (εντός), τον Εθνικό Φιλιππιάδας (εκτός) και τα Τρίκαλα (εντός), υποστήριξε πως πρόκειται για ξεκίνημα- φωτιά, δίχως, όμως, αυτό να γεμίζει... φοβικά σύνδρομα τους ποδοσφαιριστές του..

«Τα πρώτα τρία ματς πιστεύω ότι είναι… φωτιά! Σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα στην αρχή. Καθώς μας έτυχαν ομάδες, που αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία πρωταθλητισμού. Ωστόσο, αυτό εμάς δεν μας φοβίζει. Έχουμε μάθει να τα καταφέρουμε στα δύσκολα», τόνισε ο τεχνικός της Αναγέννησης.

Συμπληρώνοντας την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα είναι απολύτως έτοιμη, μόλις φθάσει η ώρα για... τη σέντρα: «Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη στα παιχνίδια αυτά και θα φανούμε ανταγωνιστικοί. Υπάρχει μια κούραση τη δεδομένη στιγμή, όμως η προετοιμασία βρίσκεται σε καλό δρόμο», ήταν τα λόγια του.

corfusports.gr