Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-0-1

Πολύ καλό θέαμα πρόσφεραν ΓΟΜ και Δόξα Αιτωλικού στο Ενωσιακό γήπεδο .Τελικά την νίκη πήρε η φιλοξενούμενη ομάδα με 1-0 ,ενω η γηπεδούχοι τα έχουν με την ατυχία τους και την αστοχία τους ,αφου παρ΄'οτι πραγματοποίησαν την καλυτερή τους εμφάνιση στα φιλικά που έδωσαν μέχρι τώρα, και ενώ είχαν την πρωτοβουλία του αγώνα κατάφεραν να βγούν ηττημένοι απο το γήπεδο απο την μαχητική Δόξα που είχε κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα  Γιάν. Φλάκα που συν της αλλοις απέκρουσε και πέναλτυ του Μιχαλόπουλου Ι.του Θ. στο 31΄[φωτογραφία]..Στο 26΄ δυνατό σούτ του 15χρονου Διαμαντόπουλου Χ. στην ρίζα του δοκαριού ,και πολλές ευκαιρίες με τους Βιδάλη,Τσαλίκη,Βλάχο,Μιχαλόπουλο Ι.του Δ., και οταν δεν πετυχαίνεις γκόλ δέχεσαι ,ετσι επαληθευτηκε ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου και στο 48΄ με φάουλ απο πλάγια του Ρισβά Ν. κινήθηκαν προς την μπάλα αντίπαλοι και συμπαίκτες και αφνιδιάζει τον τερματοφύλακα του ΓΟΜ Σταθάτο Σ. και 0-1.
Απο το ΓΟΜ διακρίθηκαι οι Κοκόρης Α.[κορυφαίος],Βλάχος,Αντωνόπουλος,Μιχαλόπουλος Ι. του Θ.,Μιχαλόπουλος Ι. του Δ. ,και απο την Δόξα εκτος του Φλάκα οι Δρακονταειδής Θ.,Ρισβάς Ν.,Κανταρέλος Ν.,Κοσμάς Α.
Γ.Ο.Μεσολογγίου..Σταθάτος Σ.,Μπαλαμπάνης Α.[62΄ Μιχαλόπουλος Ι. του Δ.],Καμπύλης Σ.[67΄ Λινάρδος Β.],Κοκόρης Α.,[81΄ Αυτζής Ευστρ.],Πασπαλιάρης Δ.[84΄Δερβίσης Χ.],Βλάχος Κ.,Μιχαλόπουλος Ι.του Θ.,[58΄ Λιάπης Ε.],Βιδάλης Γ.[67΄Κατσαρός Ν.]Διαμαντόπουλος Χ.[75΄Νάος Φ.],Τσαλίκης Αθ.
ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ..Φλάκας Ι.,Μπότας,Χασιώτης Σ.[30΄ Ρισβάς Ν.],Κανταρέλος Δ.,Δρακονταειδής Θ.,Συροκώστας[55΄Δρακονταειδής Γ.],Χασιώτης Χ.,Γκάτσης,Κατσαρός Ι.,Κοσμάς Α.,Κανταρέλος Ν.