Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε στο Θέρμο η Α.Ε.Μ.

αδοξο τέλος είχε το πρώτο φιλικό της ΑΕΜ στο Θέρμο με τον τοπικό Απόλλων ,αφου στο 81΄ τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Κόκκοτος Α. σε μιά ανύποπτη φάση και οι αντιδράσεις του έδειχναν οτι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό[ας ελπίσουμε και μην είναι κάτι σοβαρό] ,και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.Ο διαιτητής του αγώνα με σύμφωνη γνώμη και των δύο προπονητών διέκοψε τον αγώνα πού μέχρι εκείνη την στιγμή η ΑΕΜ ηταν μπροστά στο σκόρ με 2-1.
Ο Χρ. Βασιλείου παρέταξε την ΑΕΜ με τον Α.Δουλιώτη τερματοφύλακα,τους Κολοβάκη[δεξιά]-Νούλα Β.[αριστερά] μπάκ, τους Δενδρινό-Καντάνη αμυντικό δίδυμο,τους Πελέκη-Δάρδα αμυντικά χάφ ,τους Χαρατσή-Ξευγένη στα πλάγια να αλλάζουν συνεχώς πλευρές, τον Χ. Καρακίτσο σε ρόλο οργανωτή και τον Χ.Πέντσα στην κορυφή της επίθεσης.
Στο 19΄ο Κόκκοτος Διαμ. εκμεταλευόμενος αμυντική ολιγωρία έκανε το 1-0.Στό 21΄ ο Ξευγένης κερδίζει πέναλτυ που εκτελεί ο Πελέκης και απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.Στο 25΄ σε θαυμάσια μπαλιά του Χαρατσή ο Πέντσας με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 75΄ σε μακρινή μπαλιά του Καπώνη Κ. ο 16 χρονος Σωτηρίου με ωραία προσπάθεια και διαγώνιο σούτ κάνει το 1-2. Η γηπεδούχος ομάδα ηταν ένας αξιόλογος αντίπαλος παρ΄'οτι αγωνίζεται στην Β΄κατηγορία.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία οι Πυλαρινός,Βέλλιος,Μυλωνάς.
Α.Ε.Μ. [Βασιλείου Χ.] Δουλιώτης Α.[46΄ Ρόκκος Α.], Κολοβάκης[64΄Πασπαλιάρης Ι.],Νούλας Β.[64΄Μαντέλος Χ], Δενδρινός Π.[66΄Παλιάτσας Α.],Καντάνης[66΄ Μακρής Κ.],Πελέκης [62΄Νούλας],Χαρατσής[55΄Σωτηρίου],Δάρδας [62΄Καπώνης Κ.], Πέντσας[55΄Τσούνης Α.],Καρακίτσος [57΄ Νικολόπουλος Γ.],Ξευγένης [55΄Φράγκος].Ενω δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν οι Σταυρόπουλος,Φούτσουλας αφού την στιγμή της αλλαγής των διεκόπει ο αγώνας.
...................................................................................................................................
παραλειπόμενα του αγώνα
....................................................................
***πρίν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος των γηπεδούχων Στεργίου απονείμε αναμνηστική πλακέτα και ανθοδέσμη στον πρόεδρο της ΑΕΜ Βισβίκη Διον.
****παράγοντας της ΑΕΜ με την είσοδο του νεαρού Σωτηρίου στον αγωνιστικό χώρο ,πρόβλεψε οτι θα σκοράρει ο ταλαντούχος επιθετικός και το σκόρ του αγώνα 2-1..
****οι Μακρής Π.-Πετσίνης Γ. δεν αγωνίστηκαν γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
*****πάλι συμπαίκτες πατέρας και γυιός στον Θέρμιο Απολλωνα,αναφερόμαστε στον 45χρονο Θεοδόση Κόκκοτο και στον γυιό του Γιώργο που ηταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων.
***σύσσωμο το Δ/Σ της ΑΕΜ στο πρώτο φιλικό της ομάδος