Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξεκίνησε με αισιοδοξία ο Άρης Αιτωλικού


Με αρκετή αισιοδοξία ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο Άρης Αιτωλικού. Το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας. Δεν έδωσαν το παρόν δικαιολογημένα οι Αρέτας, Γρηγοριάδης και Καπελάρης. Από την περσινή ομάδα έδωσαν το παρόν οι Σπυρόπουλος, Ευθυμίου, Ζηνεμπής, Νίκος Καβαλιέρης, Καλοκαίρης, Καραχρήστος, Καρέτσος, Πατσέας, Φλωρόπουλος, Φράγκος και Χονδρογιάννης, όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι Ζέρβας, Βλαχογιάννης, Δημήτρης Καβαλιέρης, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας και Τζαμαλής. Επίσης προπονήθηκαν με την ομάδα και οι δύο νεαροί που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα, Τάσος Φράγκος και Σαρματζόπουλος.
Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σαρλής ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ζήτησε προσπάθεια από όλους για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της παραμονής ενώ υποσχέθηκε στήριξη από την Διοίκηση.
Ο προπονητής Δημήτρης Θεοδοσίου (φωτο) στην ομιλία του στάθηκε στους τομείς λειτουργίας της ομάδας και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα ακολουθηθεί η προπονητική διαδικασία ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα του Άρη όσο το δυνατόν καλύτερη στο πρωτάθλημα.
Στην προπόνηση συμμετείχαν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο ένας θα αποκτηθεί. Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας ο Άρης θα πραγματοποιήσει τρεις με τέσσερις προσθήκες ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ.