Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σχόλιο προέδρου ΕΠΣ Λακωνίας


Και τα σχόλια συνεχίζονται μετά την κατάρτιση των πινάκων Διαιτησίας απο την ΚΕΔ, και απο ότι φαίνεται η βαλίτσα θα πάει μακριά, μιας και η προεκλογική περίοδος της ΕΠΟ έχει ξεκινήσει για τα καλά:



Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς έστειλε, με δική του πρωτοβουλία, σχόλιο στο SoccerPlus για τους πίνακες διαιτησίας, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο. "Εκδικούνται αδίκως νέους ανθρώπους" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο έχει ως εξής:

"Σχετικά με τις αξιολογήσεις των διαιτητών της ένωσής μας, ήταν γνωστές από τον Ιούνιο στην Γ.Σ. της ΕΠΟ και το ξέρει ο κ. Σαρρής... Ξεχνούν κάποιοι κύριοι ποιός τους έφερε στην ΕΠΟ και τώρα μέσα στην ζάλη τους (εκλεγμένοι και υπάλληλοι) για να μην χάσουν τις καρέκλες τους εκδικούνται αδίκως νέους ανθρώπους, εκλεκτά μέλη της κοινωνίας και του ποδοσφαίρου, που τυγχάνουν διαιτητές της Λακωνίας. Ευτυχώς, ο Οκτώβρης έρχεται και θα απομακρυνθούν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

To λακωνικό ποδόσφαιρο αποφασίζει ελεύθερα δίχως κηδεμόνες και θα είναι απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές,που ζημιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, την κοινωνία και απομακρύνουν τα παιδιά από το χώρο του ποδοσφαίρου. Γιατί "κάποιοι" δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στη ζωή τους και θέλουν μόνο να "διοικούν". Αλλά τελειώνουν...

Υ.Γ. Η ένωσή μας στηρίζει διαχρονικά όλους τους διαιτητές (εν ενεργεία και μη) του νομού μας και δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι παντελώς ψευδή και κακόβουλα. Περιμένουμε όμως τα πρόσωπα που εμπλέκουν το όνομά τους να βγουν δημόσια και να μάθουμε όλοι αν συμφωνούν ή όχι με αυτά".